Agócs Írisz

Rajzolj egy krumplit!

Illusztrátor: Agócs Írisz

Pagony Kiadó, 2021

64 oldal, Kemény kötés

"Rajzolj egy fáradt krumplit! Egy könyvet, amiben efféle mondatok vannak, csak szeretni lehet. Ez pedig pont egy ilyen könyv! Ráadásul krumplit rajzolni mindenki tud – ellentétben a Rendes Körrel, amit csak viszonylag kevesen. De nyugalom: ezeken az oldalakon Rendes Körökről szó sem esik! Arról viszont annál inkább, hogy egy (fáradt, jókedvű, gömbölyű, esetleg hosszúkás) krumpliból bármi lehet: medve, mókus, lajhár, csiga vagy akár még krokodil is! Tényleg bármi! És mindehhez csak néhány vonalra van szükség – na meg Agócs Írisz jókedvére és kifogyhatatlan ötleteire. Úgyhogy szerintem mindenki bátran ragadjon papírt meg ceruzát, és a szerző segítségével próbálja ki: egy krumpliból hogyan lehet valóban: BÁRMI. És higgyék el nekem: aki így tesz, az egészen biztosan rájön egy nagyon fontos dologra (amit e könyv írója és rajzolója már régen tud): hogy sokkal kerekebb a világ, ha krumpli alakú!"

Így ajánlja Dániel András ezt a szuper könyvet, ahol több mint 30 vidám krumpli alakul át mókás állattá, egyszerűen, pár lépésben!

Rajzolásra fel!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

3990 Ft
3392 Ft (-15%)

loyaltypoints17 törzsvásárlói pont

Kosárba
Adventi készülődés Agócs Írisszel

Szeretnétek kreatívan tölteni a téli szünetet? Ráadásul már a szokásos “egy ablak-egy csoki” adventi naptárt is unjátok? Aggodalomra semmi ok! Megérkezett Agócs Írisz Rajzolj egy krumplit!-sorozatának karácsonyi része! Meg fogjátok látni, hogy rajzolni nem is olyan nehéz, sőt, nagyon is jó móka! Ismerjétek meg a sorozatot Szakács Zsu cikkéből!

Összes kapcsolódó cikk