Agócs Írisz

Rajzolj egy krumplit! – Lesz belőle tündér, sárkány, boszorkány...

Pagony Kiadó, 2022

64 oldal , Kemény kötés

A Kezdetben volt a krumpli, sorozat első pillanattól kezdve nagy kedvencem. Nem csak azért, mert megtanultam könnyen és jókedvűen rajzolni, hanem azért is, mert Agócs Írisz felszabadította a képzeleemet. Már nem jövök zavarba, ha egy kisgyerek azzal fordul hozzám, hogy rajzoljak neki ezt vagy azt (és itt persze a leglehetetlenebb dolgokat kell elképzelni), mert mindig eszembe jut a varázsmondat: először is rajzolj egy krumplit, abból baj nem lehet… Ez tényleg működik!

No, de hogy királylány, királyfi, sárkány és boszorkány is lehet egy krumpliból, sőt életre kelhet az egész mesevilág? Hát ezt igazán nem gondoltam volna… Hála és köszönet ezekért az újabb krumplis rajzokért, no meg a rajzokat kísérő mondatokért, amelyek mindig mosolyra fakasztanak. Mondhatnám, pont olyan leszek, mint egy mosolygó krumpli, amit aztán kedvemre királylányosíthatok vagy boszorkányosíthatok…

Boldizsár Idikó

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
“Az alkotás folyamata a hajtóerő”

A Rajzolj egy krumplit!-sorozat egy egészen különleges projekttel indult. A karanténidőszakban tűntek fel Agócs Írisz Facebook oldalán az első, pár lépésben, kedvtelésből megrajzolható különböző „krumplifigurák”, melyek egyből óriási népszerűségre tettek szert. A reakciókból egyértelműen kirajzolódott, mekkora igény mutatkozik Írisz egyszerűen megrajzolható karaktereire. Nagyok és kicsik, szülők és gyerekeik sokszor közösen vettek részt az alkotás folyamatában, így a közös rajzolás és minőségi, együtt töltött idő egy egészen új tevékenységgel, a krumplifigura rajzolással gazdagodott.
Ezek a rajzok egy önálló kötetben kaptak helyet, hogy folytathassátok az élményrajzolást, sőt egyre többen és többen lettek. Immár négy részt számol a Rajzolj egy krumplit!-sorozat! Megkérdeztük a szerzőt arról, miért fontos a gyerekek és felnőttek életében egyaránt, hogy örömmel alkossanak és merjék használni a fantáziájukat! Olvass tovább!

Lapozz bele a negyedik krumplirajzolóba!

Megjelent a negyedik krumplirajzoló! Agócs Írisz a koronavírus első hulláma alatt számtalan család mindennapjait tette vidámabbá azzal, hogy bebizonyította, rajzolni mindenki tud, és hogy a szabad rajzolás mennyire felszabadító és örömteli. A karatén-projekt olyan sikeres lett, hogy mára egy négyrészes sorozattá nőtte ki magát. A legújabb kötet, a haladó krumplirajzoló egy kicsit összetettebb feladatokat is tartalmaz. Próbálj ki belőlük rögtön hármat!

Lezárult a krumplirajzoló-pályázat!

Rengeteg szuper krumplirajzot kaptunk tőletek, a Pagonyfeszten pedig ki is hirdettük a pályázat nyerteseit! Ha nem tudtál eljönni, ne aggódj, ebben a cikkben mind a nyertesek listáját, mind a letölthető okleveleket megtalálod! Gratulálunk minden résztvevőnek!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások