Havancsák Éva és Dicső Tünde

Stella 2. - Pöttyök és csíkok - Angol nyelvi képességfejlesztő

, 2023

40 oldal , Puha kötés

Kedves Szülők!
A Stella-sorozat második része Rocky, Carl, Theo és természetesen Stella dzsungelkalandjára hívja a szorgalmas kis olvasókat.
Célunk, hogy újabb játékos tanulásélménnyel folytassuk megkezdett sorozatunkat. Kiadványunk most is egy angol gyermekvers köré épül. A színes, mozgalmas képek és mesés feladatok közé egy kis kezdő nyelvtant, szótanulást, fogalmi hangolódást is elrejtettünk ebben a fordulatos foglalkoztató füzetben.

A visszatérő egységek segítik a gyakorlást, elmélyítik a szövegértést. A színek és a vershez kötődő képek a vizuális kommunikáció eszközével észrevétlenül fokozzák a koncentrációt, speciális tanulástechnikai tapasztalatot adva az olvasónak. Barátságos, biztonságos karakterekkel építjük az érzelmi kötődést - a visszatérő szereplők társak lesznek a gyakorlásban, így játéknak, pihenésnek tűnik majd az erre szánt idő. Az így elsajátított tananyag felismerése sikerélményt ad az iskolai angolórákon.

A füzetek sorrendje felcserélhető, de a részeken belül a feladatok egymásra épülnek. Angol anyanyelvi hanganyagaink hozzászoktatnak a hallott szöveg értésének fontosságához. A fülhallgató ikonnal jelölt anyagok megtalálhatóak a www. stellastudio.hu oldalon (a QR kód a hátsó borítón található).
Stella már az instagramon is követhető: stellastudio.hu

Jó szórakozást és kellemes, stresszmentes tanulást, aktív szabadidőt kívánunk minden kedves olvasónknak!
Üdvözlettel:
a Stella Stúdió csapata

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3500 Ft
Aktuális ár: 2975 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ismerd meg Stellát!

Lehetséges megszerettetni a tanulást már az iskola előtt? Létezik személyre szabható angol gyerekeknek? Stella világa erre tesz kísérletet. Olvasd el a Stella-sorozat alkotóinak cikkét!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások