Stella 1. - Felhő - Angol nyelvi képességfejlesztő

, 2023

53 oldal , Puha kötés

Lehet a tudás ajándék is, ha gyermeked játszva tanulhat. A Stella-sorozat az alapoktól fejleszti az angol nyelv elsajátításához szükséges képességeket és készségeket.

Hiszünk abban, hogy a gyerekkor legszebb emlékei játék közben születnek. Angol-magyar nyelvű sorozatunkkal a szórakoztató tanulás világába hívunk titeket. Lepd meg gyermeked képzőművész rajzaival illusztrált kiadványainkkal!

Minden rész egy vers köré épül. A hozzá kapcsolódó feladatok révén a gyerek saját érzéseivel, gondolataival társíthatja az angol nyelv szavait, képeit, eszerint szövi át azt kíváncsisága és képzelőereje. A feladatokat és a képi világot nyelvtanár, fordító és képzőművész állítja össze motiváló egységgé.

10 rész, 10 vers, 10 kaland - barátkozzatok össze Stellával és barátaival, és gyűjtsétek össze mind!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3500 Ft
Aktuális ár: 2975 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Egy halom újdonságunk van az általános iskolásoknak!

A polcok szinte roskadoznak az általános iskolás korosztálynak szóló, fantasztikus újdonságoktól! Olvassatok, rajzoljatok, varrjatok és kalandozzatok velünk!

Ismerd meg Stellát!

Lehetséges megszerettetni a tanulást már az iskola előtt? Létezik személyre szabható angol gyerekeknek? Stella világa erre tesz kísérletet. Olvasd el a Stella-sorozat alkotóinak cikkét!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások