Ismerd meg Stellát!

És tanulj angolul játszva!

Lehetséges megszerettetni a tanulást már az iskola előtt? Létezik személyre szabható angol gyerekeknek? Stella világa erre tesz kísérletet. Olvasd el a Stella-sorozat alkotóinak cikkét!

stella_blogcikk_1.jpegCélunk, hogy megteremtsük a stresszmentes tanulás egyre bővülő palettáját rajzos, mesés segédanyagok formájában. Angol-magyar nyelvű, tanulást segítő kiadványaink első állomása a Stella-sorozat.

Talán mindenki emlékszik még arra, hogyan találkozott először az angol nyelvvel. Van, akinek igazi sikertörténet fűződött hozzá, de sajnos előfordulhat, hogy az első frusztrációk egyike volt.

Vajon mi lehet a titok? Elősegíthető-e, hogy örömforrás legyen a nyelvtanulás?

A kreatív nyelvtanulás gondolkodni tanít. A fantázia bevonásával az érzelmi intelligencia pozitív motivációt ad, megelőzve az első sikertelenségek rossz élményeit.

Szülőként az egyik legnagyobb kihívás megtalálni a módszereket, melyek a gyermek életkorának, fejlődési szakaszainak megfelelőek, nem teremtenek irreális elvárásokat. Ebben segít Stella világa.

Kattints ide a Stella-sorozat első és második részéért!

microsoftteams-image-1.pngMi a különbség egy kisgyerek és egy komoly iskolás gondolkodásában?

A kicsik nagyon közel vannak még a beemelő tanulás korszakához. Benyomások, érzések, hangulatok segítik számukra az értelmezést. A megfelelés, a jövő mint motiváció ebben a korban elképzelhetetlen. A fantázia, a mesevilág, a játék a megfelelő forma, a lehető legjobb eszköz az új dolgokkal való ismerkedéshez.

Létrehozható a kapcsolat a fantázia és a tanulás között!

Ki ne szeretne tanulni egy barátságos, mindig optimista pöttyös kutyustól? Stella Ismerős, mégis egyedi karaktere a világ legnagyobb természetességével mutatja meg, hogy az angol nyelv eszköz, nem pedig akadály a vele való barátkozáshoz.

Mivel a gyerekeknél még nem határolódik el a képi, auditív vagy vizuális memória későbbi elsődlegessége, azaz képekben, hangokban és írott ismétléses formában is jegyeznek meg dolgokat, minden területen egyszerre érdemes foglalkoztatni a kis olvasókat. Mindez természetesen és játékosan vezethető át a későbbi nyelvtanulás hanganyagainak, szövegértésének, szókincsbővítésének módszereibe. A kicsik érdeklődése nyitott, koncentrációjuk azonban időleges. Minél több az ismerős helyzet, annál figyelmesebb a gondolkodásuk. Stella barátai észrevétlenül rendezik kategóriákba a nyelvtani, szövegértési, társalgási, hallás utáni tanulási és memorizálási egységeket.

microsoftteams-image.pngMit találhatunk tehát a Stella-sorozat első és második részében?

Egy igazán klassz kis csapatot, Stellát és barátait. Egy angol nyelvű verset. Felhőjátékot. Dzsungelkalandot. Rövid, vidám, könnyen érthető mesét. Képregényt. Egyszerű nyelvtani alapokat. Szókártyát, társast, rejtvényeket. Sok-sok rajzot, melyek nem egyszerű illusztrációk – egy átfogó történet részei. Található benne színező, lehet bele írni, rajzolni. Vannak hozzá anyanyelvi hanganyagok. Hangulatokat, kalandot, játékot és egy igaz barátot, a mindig vidám Stellát.

De ami a legfontosabb: felejthetetlen élményt az együtt tanulásban.

Stella megmutatja, hogy minden jó, ha jót tanulhatunk!

Rendeld meg most a Stella-sorozat első és második részét!

Kapcsolódó termékek