Sylvanian - Gyerekszoba bútorok

Sylvanian

Sylvanian Families bútorok - Gyerekszoba

Játékos és kreatív a gyermeked? Akkor biztosan beleszeret a Sylvanian Families bútorokba és a belsőépítészetbe!

Ez a készlet gondosan és részletesen megépített gyermek szobabútor garnitúra, amely minden nélkülözhetetlen elemet tartalmaz, amely egy gyerekszobába szükséges. A készlet része egy emeletes ágy, amely két egyszemélyes ágyra osztható, valamint egy praktikus komód, amely helyet kínál a könyvek, ceruzák és egyéb játékok számára. A fiókok kihúzhatók és az ajtók csuklópántosak. Számos egyéb kisebb tartozék is található a készletben. Kombináld a bútorokat más Sylvanian Families bútorokkal, és építsd meg álmaid otthonát!

A doboz tartalma:
2 ágy, 1 létra, 2 matrac, 2 paplan, 2 párna, 2 kitömött aprócska gyerekjáték, 1 polcos szekrény, 1 tolltartó, 1 vonalzó, 2 ceruza, 1 könyvvég, 2 könyv, 6 papírkiegészítő (naptár, poszter, jegyzetfüzetek stb.)


A szett Sylvanian Families figurát nem tartalmaz!

Sylvanian Families - minőségi játék
A gyermekkor nosztalgiája inspirálta a Sylvanian Families játékokat, amely fejleszti a szociális készségeket, érzelmeket és a képzeletet. A gyerekek saját történeteiket mesélhetik el, miközben berendezhetik álomotthonukat. Minden termék kiváló minőségű anyagból készül, a figurák velúrral borítottak.

3 éves és idősebb gyermekek számára ajánlott!
Szett száma: 4254

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 9290 Ft
Aktuális ár: 8826 Ft
loyaltypoints44 törzsvásárlói pont

Sütihasználati beállítások