Sylvanian - Konyha szett

Sylvanian

A Sylvanian faluban olyan állatok laknak, akik gyönyörű házakat tudhatnak magukénak. A teljes házhoz hozzátartozik a berendezett konyha is hűtőszekrénnyel.

Az anyuka vagy apuka itt minden olyan ételt megfőzhet a családja számára, amelyet a Sylvanian Families tagjai a leginkább szeretnek. A hűtő tele van finomságokkal - tej, tojás, gyümölcsök és zöldségek, a fagyasztóban fagylalt és jégkockatartó található. A mosogatóval és sütővel ellátott konyha fiókokkal érkezik, amelyekben rengeteg edényt tárolhatsz. A konyha minden Sylvanian Families készlethez alkalmas. A Sylvanian Families Konyha hűtőszekrénnyel kiváló minőségű műanyagból készült.
A doboz tartalma: mosogató, hűtőszekrény, tűzhely, serpenyő, edény, edényfedél, vágódeszka, különféle konyhai eszközök, fűszeres edények, csészék, sütőedények, jégkockák, jégkanál, alma, uborka és még sok más apró, csodálatos kiegészítő.

A szett Sylvanian Families figurát nem tartalmaz!

Sylvanian Families - minőségi játék
A gyermekkor nosztalgiája inspirálta a Sylvanian Families játékokat, amely fejleszti a szociális készségeket, érzelmeket és a képzeletet. A gyerekek saját történeteiket mesélhetik el, miközben berendezhetik álomotthonukat. Minden termék kiváló minőségű anyagból készül, a figurák velúrral borítottak.

3 éves és idősebb gyermekek számára ajánlott!
Szett száma: 5341

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 10490 Ft
Aktuális ár: 9966 Ft
loyaltypoints50 törzsvásárlói pont

Sütihasználati beállítások