Sylvanian - Nappali bútorok

Sylvanian

A Sylvanian faluban olyan állatok laknak, akik gyönyörű házakat tudhatnak magukénak. A teljes házhoz hozzátartozik a berendezett nappali szoba is, amely minden bizonnyal elnyeri a Sylvanian Families lakók tetszését. Az állatok itt kényelmesen ülhetnek, együtt nézhetik a TV-t és élvezhetik a kedvenc műsoraikat. A nappali minden Sylvanian Families házba illik, cserélhető textil huzattal ellátott kanapéval és karosszékekkel, dohányzóasztallal, hat cserélhető képpel ellátott TV szettel és egyéb apró kiegészítőkkel érkezik. A Sylvanian Families Nappali szobája puha, kivehető párnázású műanyagból készült.

A doboz tartalma: kanapé, 2 db fotel, asztal, bögre, magazin, cserélhető huzat (kanapéhoz), cserélhető huzat (fotelhez), TV, tálca, alsó TV-szekrény, felső TV-szekrény, képkeret, 6 db cserélhető képernyő a TV-hez

A szett Sylvanian Families figurát nem tartalmaz!

Sylvanian Families - minőségi játék
A gyermekkor nosztalgiája inspirálta a Sylvanian Families játékokat, amely fejleszti a szociális készségeket, érzelmeket és a képzeletet. A gyerekek saját történeteiket mesélhetik el, miközben berendezhetik álomotthonukat. Minden termék kiváló minőségű anyagból készül, a figurák velúrral borítottak.

3 éves és idősebb gyermekek számára ajánlott!
Szett száma: 5339

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 10490 Ft
Aktuális ár: 9966 Ft
loyaltypoints50 törzsvásárlói pont

Sütihasználati beállítások