Széna Bogi és a kócos szombat
  • 3-6

Bodor Panna

Széna Bogi és a kócos szombat

Illusztrátor: Fodor Anikó

Pagony Kiadó, 2023

48 oldal , Kemény kötés

Széna Boginak rengeteg terve van a hétvégére! Szeretne
gyurmázni,
palacsintát sütni,
kuckót építeni,
fodrászosat és postásat játszani,
és még a nagyit is meglátogatná.
Mert anya meg apa hét közben mindig azt mondja, hogy majd hétvégén ráérnek – de hogy fog ennyi minden beleférni egy napba? Tölts Széna Bogival egy felejthetetlen szombatot, és meglátod!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Sikeres nők, lázadó lányok

Milyen női szerepekkel és példaképekkel találkoznak a gyerekek a mesekönyvekben, a fiatalok az ifjúsági regényekben? Hogyan lesz egy lányból egy pillanat alatt lázadó, néha akarata ellenére? Ismerd meg azokat a könyveinket, amik energikus, ötletekkel teli lányokról és nőkről, elhivatott tudósokról, művészekről és politikusokról mesélnek. Olvass tovább!

Megérkezett a Széna Bogi és a kócos szombat

Tudtátok, hogy a hétvégének saját illata van? Sőt mondunk jobbat, már hajnali négy órakor elkezdődik. A gyerekek azonnal tudják, hogy hétvége van, amint kipattan a szemük. Igaz, hogy utána még jól esik a szundikálás anya és apa között az ágyban, de az már egy másik fajta alvás. Na, egy ilyen jól kezdődő szombati napnak lehetünk mi is részesei Bodor Panna mesekönyvének köszönhetően, amit a benne élő kislánynak írt. Olvass tovább!

Szurkolj velünk!

A HUBBY – magyar gyerekkönyv fórum, 2024-ben is díjazza a legjobb gyerekkönyvírókat, -fordítókat, -illusztrátorokat és elsőkönyves szerzőket. A Pagony könyvei az összes kategóriában szerepelnek, hát nem szuper? Cikkünkben mutatjuk, melyik könyveket jelöltük idén! Vajon melyik lesz a zsűri kedvence? Ti hányat olvastatok már közülük? Olvassatok tovább, és számoljátok meg!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások