Tasi Katalin

Szerintem ebben a házban lakik egy szellem

Illusztrátor: Litkei Julianna

Pagony Kiadó, 2024

40 oldal , Kemény kötés

Vajon egy szellem félhet a sötétben? Vagy szomorkodhat, ha egyedül gubbaszt a kamrapolcon? Unatkozik, ha nincsenek a házában emberek, akiket ijesztgethet? Egyáltalán, biztos, hogy van kedve bárkit is ijesztgetni?

Ez a fél pár zokniját mindig elhagyó, kicsit félős házi szellem biztosan jobban szeret:

-  baracklekvárt falatozni
-  hintázni
-  tollasozni
-  vagy éppen társasozni barátjával, a kisfiúval.

A kisfiú és a szellem felhőtlenül boldog nyara elevenedik meg Tasi Katalin és Litkei Juli művészi képeskönyvében.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 4242 Ft
loyaltypoints21 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Egy kis csoda minden napra

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek minél fiatalabb kortól kezdve találkozzanak különleges, léleksimogató mesékkel és csodaszép, művészi illusztrációkkal. Így nem csak a kreativitásuk, de az önkifejezésük is játszva fejlődhet, és biztosan sokkal több csodát fedezhetnek majd fel maguk körül a világban. Ebben a válogatásban a kedvenc művészi mesekönyveinket válogattuk össze. Olvass tovább!

Mi ez az árnyék a sarokban?

Képelj el egy ilyen mesekönyvet: nyári este, tücsökciripelés. Az ablakok megcsillannak a lemenő nap fényében, majd eljön az éjszaka birodalma. A kisfiú le-lecsukódó szempillái alól látja a tárgyak tompa körvonalát: az az íróasztala, az a széke, a szekrénye, az pedig a sarokban a.… majd hagyja, hogy az éjszaka hangjai álomba ringassák. Éjjeli madarak szárnyainak selymes susogása hallatszik a háztető felől. A sarokban halkan felhuhog a szellem. A sarokban halkan felhuhog a szellem??? Segítség! Szerintem ebben a házban lakik egy szellem!!!

Szerintem ebben a házban lakik egy szellem!!!

Tudtátok, hogy mindenki képes szellemeket létrehozni? Csak el kell kiáltani magunkat, hogy ,,Szerintem ebben a házban lakik egy szellem!”, és aztán egy percünk van, hogy olyanra alakítsuk, amilyenre szeretnénk. Lehet magas vagy alacsony, kövér vagy sovány, kapafogú vagy háromszemű. Lehet sunyi, árnyékok közt mozgó, vagy lehet félelmetesen villogó szemű. Tasi Kata könyvének főszereplője nem hasonlít semmilyen másik szellemre: kicsi, aranyos és fél a sötétben. Mégis megpróbál ijesztgetni. Hogy sikerül neki? Olvass tovább, és megtudod!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások