Tabán Pagony

Nyitvatartás:
H-P: 10:00-19:00
Szo: 10:00-18:00
 • A hét könyve

  A hét könyve

  20%-os kedvezménnyel a tied

  2021-05-09-ig

  Minden héten más-más könyvet emelünk ki, melyeket minden Pagony könyvesboltban és a weben is 20%-os kedvezménnyel tudsz megvenni! Ezúttal a Gavarin és az álomantenna c. könyvet ajánljuk!

 • A képek története csomag

  A képek története csomag

  30%-os kedvezménnyel a két könyv - felnőtteknek és gyerekeknek

  2021-05-31-ig

  David Hockney és Martin Gayford két különleges művészettörténeti kalauza lehet a tied 30%-os kedvezménnyel!

  A csomagban megtalálod a felnőtteknek szóló kötet mellett A képek története gyerekeknek című különleges kötetet is!

  Legyen tied most, éljen a virtuális múzeumlátogatás! OLVASS ITT A KÉT KÖNYVRŐL!

  Az alció a weben és a Pagony-boltokban is él, 2021. május 31-ig!

A boltról

Már az I. kerületben, Krisztinavárosban is találtok Pagonyt!
2020. júniusában átvettük a Krisztina téri Anno Meseboltot. Ismertük, szerettük az Annót. Úgy gondoljuk, hogy nagyon hasonló a szemléletünk: fontos, hogy egy mesés hely legyen a bolt, ahová be lehet csak úgy is jönni, játszani, beszélgetni. Hogy válogatott könyvek és játékok várjanak titeket. Hogy akik a boltban várnak titeket, jól ismerjék az összes terméket. Hogy bátran kérdezhessetek és megtaláljátok együtt, amire szükségetek van.
Ezúton is köszönjük az Anno mesebolt minden kollégájának, hogy egy ilyen fantasztikus helyet vittek hosszú-hosszú évekig, és ígérjük, hogy mi is hasonlóképp visszük tovább, vigyázunk erre a gyönyörű ékszerdobozra a Krisztina téren. Szeretettel várunk titeket legújabb boltunkban, ahol a Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálod. Különös gonddal válogatjuk a játékokat is minden korosztálynak, hogy neked minél könnyebb legyen megtalálni azokat a játékokat, amikre igazán szükséged van! Célunk, hogy te is tudd, mit érdemes olvasnotok, és hogy a gyerekek játékosan ismerjék és szeressék meg a könyveket. Ebben segítenek neked felkészült eladóink, akikhez bátran fordulhatsz bármilyen kérdéssel, kéréssel. Mi olyan hely vagyunk, ahol leveheted a kabátod, pelenkázhatod a babát, bármikor kérhetsz egy pohár vizet, üldögélhetsz, olvasgathatsz és kutyával is bejöhetsz! Hamarosan programokkal is készülünk nektek.

Itt találsz minket:

1013 Budapest Krisztina tér 7.
Telefon: 70/884-2823
E-mail: taban@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/tabanpagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-19:00
Szo: 10:00-18:00

taban_01.jpg
taban_02.jpg
taban_03.jpg
taban_crew.jpg

Iratkozz fel a Tabán Pagony hírlevelére!

Kapcsolódó cikkek

Kérj kiszállítást a Pagony-boltokból!

Március 8-tól a legújabb kormányrendelet alapján mi is zárva leszünk. Bár a boltjaink nem tarthatnak nyitva, de most is számíthattok ránk! Segítünk abban, hogy a lezárás ideje alatt is könnyedén tudjatok könyveket, játékokat beszerezni. Ezért lehetővé tesszük, hogy a zárás ideje alatt boltjainkból is tudjatok rendelni, így a bolt környékére kérhettek kiszállítást. Természetesen a webes rendelés továbbra is működik, a webshopból is tudtok házhoz rendelni, de a boltok zárvatartása alatt sajnos nincs lehetőség személyes átvételt választani.