Tabán Pagony

Nyitvatartás:
H-P: 10:00-19:00
Szo: 10:00-18:00
  • A hét könyve

    A hét könyve

    20%-os kedvezménnyel a tiéd!

    2021-10-17-ig

    Minden héten más-más könyvet emelünk ki, melyeket minden Pagony könyvesboltokban és a webboltban is 20%-os kedvezménnyel tudsz megvenni!

A boltról

Már az I. kerületben, Krisztinavárosban is találtok Pagonyt!
2020. júniusában átvettük a Krisztina téri Anno Meseboltot. Ismertük, szerettük az Annót. Úgy gondoljuk, hogy nagyon hasonló a szemléletünk: fontos, hogy egy mesés hely legyen a bolt, ahová be lehet csak úgy is jönni, játszani, beszélgetni. Hogy válogatott könyvek és játékok várjanak titeket. Hogy akik a boltban várnak titeket, jól ismerjék az összes terméket. Hogy bátran kérdezhessetek és megtaláljátok együtt, amire szükségetek van.
Ezúton is köszönjük az Anno mesebolt minden kollégájának, hogy egy ilyen fantasztikus helyet vittek hosszú-hosszú évekig, és ígérjük, hogy mi is hasonlóképp visszük tovább, vigyázunk erre a gyönyörű ékszerdobozra a Krisztina téren. Szeretettel várunk titeket legújabb boltunkban, ahol a Pagony és a Tilos az Á könyvei mellett a minőségi gyerek- és ifjúsági irodalom színe-javát megtalálod. Különös gonddal válogatjuk a játékokat is minden korosztálynak, hogy neked minél könnyebb legyen megtalálni azokat a játékokat, amikre igazán szükséged van! Célunk, hogy te is tudd, mit érdemes olvasnotok, és hogy a gyerekek játékosan ismerjék és szeressék meg a könyveket. Ebben segítenek neked felkészült eladóink, akikhez bátran fordulhatsz bármilyen kérdéssel, kéréssel. Mi olyan hely vagyunk, ahol leveheted a kabátod, pelenkázhatod a babát, bármikor kérhetsz egy pohár vizet, üldögélhetsz, olvasgathatsz és kutyával is bejöhetsz! Hamarosan programokkal is készülünk nektek.

Itt találsz minket:

1013 Budapest Krisztina tér 7.
Telefon: 70/884-2823
E-mail: taban@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/tabanpagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 10:00-19:00
Szo: 10:00-18:00

taban_01.jpg
taban_02.jpg
taban_03.jpg
taban_crew.jpg

Iratkozz fel a Tabán Pagony hírlevelére!