Debreceni Pagony

Nyitvatartás:
H-P: 09:30-18:00
Szo: 09:30-13:00
  • Kedvezménykupon a Százholdban!

    Kedvezménykupon a Százholdban!

    Keresd a bolti kedvezményt biztosító kuponokat a magazinban!

    2020-10-31-ig

    Idén a vírushelyzetre tekintettel online is megjelent a Százhold magazin, amelyet itt most el is olvashatsz. Ahogy már megszokhattad, most is találsz benne olyan kupont, amely kifejezetten a bolti vásárlásaidra érvényes. Olvasd el a cikkeket, és fedezd fel a kuponokat!

A boltról

A 2015 szeptemberében nyílt Debreceni Pagony a Pagony-történet legszebb hagyományait viszi tovább. Debrecen belvárosában célunk megmutatni, hogy a mai gyerek- és ifjúsági irodalom friss, vicces, elgondolkodtató, szórakoztató, szellemes, és persze nagyon tud a gyerekek nyelvén.

Boltunkban kapható a ma Magyarországon megjelenő minőségi gyerek- és ifjúsági könyvek teljes választéka. Mosolygós és hozzáértő kollégáink pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy gyermekedet a leginkább neki való könyvvel, színezővel, foglalkoztató füzettel, játékkal vagy éppen diafilmmel ajándékozhasd meg ünnep- és hétköznapokon egyaránt.

Az egyedi kialakítású belső tér azonban nem csupán a polcokon sorakozó rengeteg könyvnek ad otthont, hanem sokszínű gyerekprogramoknak is. Várunk író-olvasó-találkozóinkon, interaktív foglalkozásainkon, diavetítéseinken. A Debreceni Pagony szülinapi buliknak is helyet ad, írj nekünk e-mailt vagy gyere be, hogy megbeszéljük a részleteket!

Ne feledd, a Debreceni Pagonyban együtt olvas a család!

 

Itt találsz minket:

4024 Debrecen Batthyány utca 11.
Telefon: +36 52 688 322
E-mail: debreceni@pagony.hu

Így vagyunk nyitva:

H-P: 09:30-18:00
Szo: 09:30-13:00

debrecen_01.jpg
debrecen_02.jpg
debrecen_03.jpg

Iratkozz fel a Debreceni Pagony hírlevelére!