Pécsi Pagony

Nyitvatartás:
H-P: 09:30-18:00
Szo: 10:00-13:00
  • Kedvezménykupon a Százholdban!

    Kedvezménykupon a Százholdban!

    Keresd a bolti kedvezményt biztosító kuponokat a magazinban!

    2020-10-31-ig

    Idén a vírushelyzetre tekintettel online is megjelent a Százhold magazin, amelyet itt most el is olvashatsz. Ahogy már megszokhattad, most is találsz benne olyan kupont, amely kifejezetten a bolti vásárlásaidra érvényes. Olvasd el a cikkeket, és fedezd fel a kuponokat!

A boltról

A 2017 szeptemberében nyílt Pécsi Pagony a Pagony-hálózat 6. boltja. A székesfehérvári és a debreceni után a harmadik vidéki bolt Pécs frekventált helyén, a Széchenyi tér 2. alatt nyílt.

Judit és Zoli régi vágya teljesült a családi vállalkozásként indított könyvesbolt indításával::

“Régóta szerettünk volna valamilyen gyerekeknek szóló vállalkozást indítani Pécsett, sok ötletünk volt, de valahogy nem állt össze a kép. Amikor egyik este szembejött velünk a Pagony hirdetése, hogy partnert keresnek, hirtelen belénk csapott a felismerés, hogy ez lehet az, ami keretet ad a szárnyaló terveinknek. A Pagony kiadót már ismertük a gyerekeink révén, sok könyvüket olvastuk, és azt is tudtuk, hogy a Pagony könyvesboltok atmoszférája pontosan olyan, amit mi is szeretnénk átadni az itteni gyerekeknek.”

A Pécsi Pagonyban a hétköznapokon folyamatosan találtok olyan programot, amin kisgyerekkel tudtok részt venni, legyen szó alkotásról, játékról, zenés foglalkozásról.

Óriási büszkeség, hogy A 2017-es Made in Pécs díjat a Pécsi Pagony nyerte Kultúra junior kategóriában. A Made in Pécs magazin évente több kategóriában Made in Pécs-díjra jelöl értékes és fontos helyi kezdeményezéseket.

 

Itt találsz minket:

7621 Pécs Széchenyi tér 2.
Telefon: (30) 414 1754
E-mail: pecsi@pagony.hu
Facebook: http://www.facebook.com/pecsipagony
Instagram: https://www.instagram.com/pecsipagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 09:30-18:00
Szo: 10:00-13:00

pecsipagony_03_credit_kolcseysara_.jpg
pecsipagony_01_credit_kolcseysara_.jpg
pecsipagony_02_credit_kolcseysara_.jpg

Iratkozz fel a Pécsi Pagony hírlevelére!

Kapcsolódó cikkek

Hatalmas kufli-nap az összes Pagony-boltban!

Várunk benneteket szeptember 25-én, pénteken egész nap az ország összes Pagony-boltjában egy hatalmas Kufli-napon, hogy megünnepeljük a legújabb kufli-könyv megjelenését!