Soproni Pagony

 • A hét könyve: 20% kedvezmény

  A hét könyve: 20% kedvezmény

  2022-06-26-ig

  Minden héten más-más könyvet emelünk ki, melyeket minden Pagony könyvesboltokban és a webboltban is 20%-os kedvezménnyel tudsz megvenni! De figyelj, le ne maradj, mert csak egy héten át érvényes az ajánlatunk!

  A kisgyerekek életének első igazán fontos mérföldköve a bölcsibe szoktatás. Nem véletlen, hogy komoly előkészületek, rengeteg utánajárás és szervezés előzi meg. A szülőktől való elszakadást, szeparációs szorongást jelentősen megkönnyíti, ha a gyerekek tudják, mire számíthatnak, hogyan zajlik egy nap a bölcsiben.

  Vadadi Adrienn kis hőse, Pepe olyan lelkesedéssel mesél a tipikus bölcsődei élethelyzetekről, hogy a kicsik mindenféle esetleges szorongása és félelme elpárolog majd a mesét hallgatva.

Itt találsz minket:

9400 Sopron Ötvös utca 2.
Telefon: +36 99 794 188
E-mail: sopronipagony@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/SoproniPagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 09:00-17:00
Szo: 09:30-12:00

A boltról

2019. márciusának végén nyílt meg a Pagony bolthálózatának 9. tagja, a Soproni Pagony. 2021 tavaszán új helyet találtunk, ahol a szokásos játszósarkon felül helyet kapott nálunk egy emeletes kuckó is, ahol kedvükre játszhatnak a gyerekek, amíg a szüleik elmerülnek a könyvek és játékok hatalmas választékában.

soproni2.jpeg
soproni1.jpeg
soproni3.jpeg

Iratkozz fel a Soproni Pagony hírlevelére!