Fehérvári Pagony

Nyitvatartás:
H-P: 09:30-18:00
Szo-V: 09:30-13:00
 • Törzsvásárlói kedvezmény (5%)

  Törzsvásárlói kedvezmény (5%)

  -ig

 • Törzsvásárlói kedvezmény (10%)

  Törzsvásárlói kedvezmény (10%)

  -ig

 • A Hét Könyve

  A Hét Könyve

  20%-os kedvezménnyel a tied

  2021-03-07-ig

  Minden héten más-más könyvet emelünk ki, melyeket minden Pagony könyvesboltban és a weben is 20%-os kedvezménnyel tudsz megvenni!

  A kamaszoknak szóló új sorozat fontos témákat jár körül, bemutatva a tényeket, a lehetőségeket és a kockázatokat. A kamaszoknak szóló új sorozat fontos témákat jár körül, bemutatva a tényeket, a lehetőségeket és a kockázatokat. A most zajló változások a gyerekek jövőjét befolyásolják - ezért is érdemes arról olvasni, gondolkodni, hogy mi zajlik a világban.

A boltról

Az első vidéki Pagony! A 2014. júniusában nyílt Fehérvári Pagony igazi családi vállalkozás. A 4 gyerekes Csabai Dóra tapasztalt anyukaként 10 évig dédelgette álmát, hogy könyvesboltot nyisson. Ismerd meg őt!


“Egy olyan boltot szerettünk volna, ahol egyszerűen csak jó lenni. Egy klasszikus stílusú, hagyományos könyvesbolt lesz, modern elemekkel. Visszafogott színek, rengeteg puff, barátságos miliő. Szeretnénk, ha a vevő azt érezné, hogy akkor is nagyon örülnek neki, ha csak körülnéz, és nem vásárol semmit. Ahol minden egyes vevő nagyon fontos, ahol meghallgatjuk, hogy mit szeretne, és ha bizonytalan, akkor tanácsot adunk, mert ismerjük a könyveinket és a játékainkat. Nem árulunk zsákbamacskát. Szeretnénk, ha érezhető lenne, hogy ez a hely számunkra is nagyon fontos, mert ez volt az álmom… már nagyon régóta. Mi ezt a kis boltot szívvel-lélekkel csináljuk, remélem, ezt mindenki érezni fogja.”


A Fehérvári Pagonyban célunk, hogy a válogatott könyveken és játékokon túl olyan kulturális programokat tartsunk, amin örömmel vesz részt kicsi is, nagy is, legyen az közönségtalálkozó, farsang vagy hangolódás egy ünnepre. Egyedi programjaink mellett hétről hétre jöhettek hozzánk sakkozni, babaangolozni, kreatív foglalkozásra alkotni, sőt, még ingyenes diavetítést is tartunk péntekenként!


Várunk!

 

Itt találsz minket:

8000 Székesfehérvár Királysor 66.
Telefon: (30) 994 6748
E-mail: fehervari@pagony.hu
Facebook: https://www.facebook.com/fehervaripagony/
Instagram: https://www.instagram.com/fehervaripagony/

Így vagyunk nyitva:

H-P: 09:30-18:00
Szo-V: 09:30-13:00

fehervari_02.jpg
fehervari_01.jpg
fehervari_05.jpg

Iratkozz fel a Fehérvári Pagony hírlevelére!