ez itt a kosarad
a termékeiddel

Jill Tomlinson, Anna Laura Cantone

A cica, aki haza akart menni

Pozsonyi Pagony Kft, 2013

84 oldal, Kemény borító

Szuzi csíkos kiscica. Franciaországban lakik. Szereti kergetni a pillangókat, és szereti, ha visszafelé simogatják. Szuzi egyetlen dolgot nem szeret: eltévedni... De egyszer elalszik egy légballon kosarában, és átrepül a Csatorna felett. Hogy tud egy kismacska hazajutni a gazdáihoz a tengeren át? Szuzi mindent megpróbál: gumicsónakra és szörfdeszkára száll, úszik és hajózik, míg végre hazatalál. Jill Tomlinson meséjében Szuzi, a kismacska legyőzi a nagy vizet és megmutatja, hogy egy macska is ragaszkodhat a gazdájához. A sorozat előző kötete: A bagoly, aki félt a sötétben

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2690 Ft
2018 Ft (-25%)

Terápiás állatmesék hétköznapi félelmekre

Tökéletes esti mese? Állatos és vicces? Megnyugtató, mégis bátor és kalandos? És még az illusztrációi is szépek? Még mindig nem elég? Legyen bizonyított pszichoterápiás segítség a gyerekeknek, hogy legyőzzék a sötétséget, a szeparációs félelmüket és minden tudattalan konfliktusaikat? Olvass tovább és megtalálod a te meséd!

A klasszikusok segítenek

Kíváncsi vagy, melyek azok a könyvek, amik megunhatatlanok még sok-sok év után is? Kíváncsi vagy mitől olyan jók? Hogy mikor érdemes olvasni őket? Akkor lapozd végig a szemlét, amiben minden élethelyzetre és problémára találsz egy segítő mesét!

Szuzi cica halfasírtos spagettije

Ha cica, akkor Szuzi, és persze kedvence a hal! Ismeritek már a könyvet a cicáról, aki haza akart menni? Akkor itt az ideje, hogy egy szuper és egyszerű halas recepttel kényeztessétek a családot! Hogy valaki nem szereti a halat? Vrábel Kriszta családi főzős blogjában a jó recept mellett erre is találtok megoldást. Éljen a halfasírtos Végtelen Spagetti!

További kapcsolódó cikkek...