Anna Laura Cantone

Anna Laura Cantone 1977-ben született Olaszországban. Szabadúszó illusztrátorként dolgozik. Kreatív, kísérletező alkat, ami a képein is látszik: szereti az anyagokat, technikákat kipróbálni, ötvözni. Sokat utazik és különböző kultúrákkal ismerkedik, amelyeket beépít művészetébe is.

Ujjbábozzátok el Jill Tomlinson legkedvesebb meséit!
2019-02-12
#Ezt játsszuk

Az esti mesénél csak egy jobb dolog van. Méghozzá az, ha a szereplők megelevenednek, és így játékkal tudjátok kísérni a történeteket! 

Tovább olvasom...
Olasz humor az egész családnak!
2016-03-17

Ha szeretnétek egy szuper meseregényt, amiben vannak ikrek, bumeráng kalapácsok, rablók, szellemek, és mindez a legkifinomultabb szellemességgel megírva, akkor megtaláltátok azt a már klasszikusnak számító szerzőt, amibe eddig mindenki, akinek ajánlottam, menthetetlenül beleszeretett. Fogadjunk, hogy Gianni Rodari groteszk, ugyanakkor nagyon is gyermeki humora rabul ejt Téged is! Ismerd meg Marcót és Mirkót!

Tovább olvasom...
Önállóvá válni jó!
2015-04-21
#Ezt olvassuk

Mit jelent földimalacnak lenni? Pim elhatározza, hogy kideríti. Hupp, a sötétben félős bagoly, Szuzi, az elcsavargott kiscica, Ottó, az okoskodó pingvinfióka, Pongó, a gondoskodó gorillakölyök és Hilda, a családra vágyó tyúkocska után elérkeztünk Jill Tomlinson-sorozat záró kötetéhez. Pim, a kis földimalac ugyanolyan kedves, okos és kíváncsi állatkölyök, ahogy az eddigi Jill Tomlinson–Anna Laura Cantone hősök. Az ő nagy gondja az önállóság.

Tovább olvasom...