Hecking - Schönberger - Sokolowski

A jövőnk most kezdődik - Greta Thunberg harca a Földért

Illusztrátor: Franziska Viviane Zobel

Pagony, 2019

88 oldal, Kemény kötés

Legyél te is klímahős, és mentsd meg a világot! Te is aggódsz, hogy mi lesz a Földdel, ha az emberiség nem tesz semmit a megmentéséért? Hallottál már a globális felmelegedésről és a klímakatasztrófáról? Érdekel a környezetvédelem, de nem tudod, mit is tehetnél, hogy megvédd a bolygót? Ismerkedj meg Greta Thunberggel, a lánnyal, aki úgy döntött, felemeli a szavát mindannyiunk jövőjéért! Ebben a könyvben hasznos tippeket is kapsz, mit tehetsz azért, hogy megóvd a Földet . Csak egy Földünk van, mindannyian felelősek vagyunk érte!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-5 munkanap

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

loyaltypoints13 törzsvásárlói pont

Kosárba
10 tanács, hogyan kommunikáljunk a kicsikkel a klímaváltozásról

nagyreka.jpgNagy RékaNagy Réka szerkesztő, újságíró, blogger, négy fenntarthatósági tematikájú könyv szerzője és két kislány anyukája. Könyveiben, cikkeiben, előadásain saját példáján keresztül a mindenki által könnyen beépíthető és megvalósítható, fenntartható, zöld megoldásokat népszerűsíti.

Megjelent egy könyvünk Greta Thunberg harcáról, amelyben számos fontos információt és hasznos tippet is találsz, de addig is olvasd el az Ökoanyu blog szerzőjének írását! Úgy éreztük, ha valaki, akkor ő fog tudni szuper tippeket adni nekünk, hogyan beszéljünk úgy a gyerekeinkkel a klímaválságról, hogy az ne töltse el őket szorongással és félelemmel.

Greta, a klíma és te

Hogyan befolyásoljuk Földünk éghajlatát? Mindannyian befolyásoljuk az éghajlatot – te is. Első pillantásra talán nem hiszed. Hogy tud egyetlen ember valami ennyire bonyolult dologra hatni, mint a klíma? De tényleg így van. Mindenki egy kicsit hozzájárul, pozitívan vagy negatívan, és együttvéve már elég nagy mértékben. Ezért nem mutogathatunk egymásra, mi mind felelősek vagyunk azért, hogy megy a Földünk sora!  A jövőnk most kezdődik - Greta Thunberg harca a Földért című könyvből mutatunk részleteket!

"A cselekvésre a reménynél is nagyobb szükségünk van"

a_jovonk_most_kezdodik_borito_500px.jpgA 16 éves svéd klíma- és környezetvédő aktivista útja az egész világot megmozgató pénteki sztrájkoktól a Nobel-békedíj-jelölésen át a repülést alternatív utazási megoldásokkal kiváltó Greta-effektusig megannyi akadályt rejtett, ám a lány töretlenül harcol és mozgósít egyre több gyereket és felnőttet, hogy végre ébredjünk fel, és lássuk, a Föld megvédése kell hogy legyen minden felelős állampolgár legfőbb feladata. Olvass tovább, ismerd meg A jövőnk most kezdődik - Greta Thunberg harca a Földért című könyvet!

Összes kapcsolódó cikk