Tara, a tigriskölyök
  • 7-10

Jess Butterworth

Tara, a tigriskölyök

Pagony Kiadó, 2024

176 oldal , Puha kötés

Amikor Tilly megtudja, hogy Indiában késik a monszun, és emiatt Tara, a tigriskölyök is veszélybe kerül, úgy dönt, ideje újra összehívni a Kalandklubot! A rezervátumban sok másik állattal is találkoznak, akik vizet keresnek, de vajon hol vannak a tigrisek? Tarts Tillyvel és a Kalandklub többi tagjával, hogy utánajárjatok a titoknak, és mentsétek meg a kistigrist és a mamáját!

Már tudsz olvasni? Mit gondolsz, el tudnál olvasni egyedül egy egész regényt? Próbáld meg! A Zseblámpás Könyvek egész biztosan neked valók! Nagy betűs, nem túl hosszú, izgalmas és vicces történetek várnak! Készíts be a takaró alá egy zseblámpát, mert ezeket a könyveket nem fogod tudni letenni!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2897 Ft
loyaltypoints14 törzsvásárlói pont
Kosárba
Hová tűnt Tara, a tigriskölyök?

Majdnem minden gyereknek van ,,állatos” korszaka. Ez jelentheti azt, hogy szüleik nagy örömére kígyót-békát és bébisünt nevelnek a panellakásban, meg persze az élelmezésükhöz szükséges legyeket, hernyókat és gilisztákat. Vagy azt is, hogy jövendő állatorvosként állandóan a NatGeo műsorát nézik. Vagy csak egész nap dzsungelkalandokról álmodoznak. Számukra tökéletes választás Jess Butterworth Kalandklub-sorozata. Olvass tovább, és tudd meg, hogy miért érdemes elolvasni a második részt!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások