ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 1-4

Julia Donaldson

A róka zoknija

Illusztrátor: Axel Scheffler

Fordító: Papp Gábor Zsigmond

Pozsonyi Pagony Kft, 2010

10 oldal, Kemény borító

Julia Donaldson és Axel Scheffler jól összeszokott szerző páros, több tíz könyvet írtak és illusztráltak közösen, és arattak sikereket világszerte. A Tölgyerdő meséi sorozat a legkisebbeknek szóló lapozó könyvecske. Julia Donaldson játékos rímeit Papp Gábor Zsigmond műfordító tolmácsolja kitűnő érzékkel, Axel Scheffler bájosan vicces képei magukért beszélnek.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1890 Ft
1418 Ft (-25%)

Lapozz velünk!

Gyerekeink első és igen meghatározó találkozása a könyvekkel a babalapozók világába vezet. A Pagony boltokban több polcnyi a kínálat, ami azt jelenti, hogy mindenki kedve és ízlése szerint válogathat a klasszikus leporellók és a simogatós-térbeli lapozók között. Könyves szemle a legkisebbeknek Laurától.

Nem a ruha teszi az óriást

A mesebeli óriások többnyire morcos, félelmetes lények, akiknek roppant erejéhez általában vad düh társul. Nos, Julia Donaldson legújabb könyvének főszereplője csöppet sem hasonlít rájuk. Gyuri legfőbb ereje önzetlen jóságában rejlik. - Boczán Bea írása most megjelent könyvünk, A legcsinosabb óriás kapcsán.

A groteszk humor mesterei

Julia Donaldson és Axel Scheffler a Graffaló, A majom mamája, A róka zoknija és a Mackó levelei alkotói. A Graffalóval 1993-ban berobbantak a köztudatba. A mesekönyvből azóta több, mint kétmillió darabot adtak el világszerte, talán minden este elmondják valahol a Graffaló és a kisegér történetét.

További kapcsolódó cikkek...