Kata Borsa

A varázsfuvola

Illusztrátor: Szimonidesz Hajnalka

Holnap Kiadó, 2023

68 oldal , Kemény kötés

Varázslatos könyvet tart kezében a kedves olvasó, kemény fedele alatt ott várakozik a herceg, akire számos mesebeli kaland és az igaz szerelem vár.

Az elvarázsolt fuvola meséje az emberségről, a szeretetről szól és arról, hogy a világ jó, és a gonosz soha nem győzedelmeskedhet benne. Az olvasó még inkább a történetben érezheti magát, Mozart jól ismert muzsikája által, mely kiadónk weboldalán meghallgatható formában található meg. A felvétel 1991-ben készült a Budapesti Kongresszusi Központban. Előadja a Budapesti Fesztivál Zenekar, vezényel: Fischer Iván. Közreműködnek: Eva Mei (Éj királynője), Gulyás Dénes (Tamino), Birgit Fandrey (Pamina), Michael Krus (Papageno), Csonka Zsuzsa (Papagena). 1. Nyitány 6:57 2. Wie stark ist nicht dein Zauberton - Tamino áriája 2:51 3. Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen - az Éj Királynőjének áriája 3:18 4. Ach ich fühl's, es ist verschwunden - Pamina áriája 4:04 5. Papagena, Papagena, Papagena! - Papageno és Papagena duettje 2:36

A webshop készletén jelenleg nincs, de rendelhető, amennyiben be tudjuk szerezni, a várható szállítási idő: 8- 15 nap.

Teljes ár: 3900 Ft
Aktuális ár: 3315 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Ismerd meg Szimonidesz Hajnalkát!

A Pagony Kiadó szerencsére sok nagyszerű illusztrátorral büszkélkedhet. Nagyon fontos a számunkra, hogy a nálunk megjelent könyvekben szereplő képek párbeszédbe lépjenek a szövegekkel, hogy ne csupán illusztrálják, de egy új szintre emeljék a történetet. Így teszik a rajzolók egyedi stílusukkal igazán különlegessé a Pagony-könyveket. Közülük szeretnénk most bemutatni nektek egy olyan alkotót, akinek egyszerűen nem lehet elszakadni a képeitől. Ha a kezedbe vettél egy általa illusztrált könyvet, azt biztosan nem tetted vissza. Ismerd meg Szimonidesz Hajnalkát!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások