Kiss Judit Ágnes

Zsálya és a mélyvölgyi utazás

Illusztrátor: Szimonidesz Hajnalka

Pagony Kiadó, 2022

128 oldal , Kemény kötés

Évek teltek el az aevusi utazás óta, és Zsálya néha már alig hiszi el, hogy ott járt, és megmentette Aldo herceget. Sok minden megváltozott azóta: Zsálya nemcsak nagylány lett, de sajnos beteg is… Kórházban fekszik, anya sír, apa alig tud a szemébe nézni. Zsálya nagyon fél: fél a betegségtől, és fél attól is, hogy anya és apa már nem is szól egymáshoz.  Egy nap megjelenik a kórházi szobában Fényilonca, a tündér, a kertben pedig Efirfira, az unikornis és Aldo herceg várja. Ezúttal Zsálya az, aki segítségre szorul: meg kell találnia a gyógyulás virágát, különben nagy baj lesz. Együtt indulnak a virág keresésére, és barátai egy darabon hűségesen kísérik, de a mélyvölgyi utazásnak mindenki csak egyedül vághat neki…   Kiss Judit Ágnes gyönyörű meséje erőt és reményt adó varázsmese, Szimonidesz Hajnalka rajzaiba merülve pedig minden gyerek és felnőtt felülhet a repülő unikornis hátára. 

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Virágkereső

Kiss Judit Ágnes gyönyörű meséje erőt és reményt adó varázsmese, mely úgy beszél a gyerekeknek a gyógyulásról, hogy közben nem tagadja le a betegséggel járó nehézségeket sem. A Zsálya hercegnő várva várt folytatása egy kicsit idősebbeknek szól, mint az első kötet, így Zsálya valóban elkíséri a gyerekeket a felcseperedés útján. Szimonidesz Hajnalka gyönyörű illusztrációi pedig gondoskodnak róla, hogy ezt a könyvet senki ne akarja majd becsukni. Zsálya legújabb történetét túlzás nélkül mindenkinek ajánljuk 9 és 99 év között, hiszen mindenkinek sokat fog adni. Viola Beáta cikkből megtudhatod, miért. Kattints ide a folytatásért!

Egy kórházi éjszakán

Lesz folytatása a Zsálya hercegnőnek? - ez volt az a kérdés, amit talán a legtöbbször hallottunk a Könyvhéten és a Könyvfesztiválon. Örömmel jelentjük, hogy megérkezett a várva várt második kötet, mely ezúttal egy kicsit idősebb korosztálynak, a 9 éven felülieknek szól. Azt is mondhatjuk, hogy a Zsálya és a mélyvölgyi utazás az "iskolás"-kötet a sorozatban, így kíséri el a gyerekeket Zsálya a felcseperedés útján. Ez a komolyabb hangvételű történet azonban a szülőknek is legalább annyit fog adni, mint a kisiskolázoknak. Olvassátok el együtt az első fejezetet!

Ismerd meg Szimonidesz Hajnalkát!

A Pagony Kiadó szerencsére sok nagyszerű illusztrátorral büszkélkedhet. Nagyon fontos a számunkra, hogy a nálunk megjelent könyvekben szereplő képek párbeszédbe lépjenek a szövegekkel, hogy ne csupán illusztrálják, de egy új szintre emeljék a történetet. Így teszik a rajzolók egyedi stílusukkal igazán különlegessé a Pagony-könyveket. Közülük szeretnénk most bemutatni nektek egy olyan alkotót, akinek egyszerűen nem lehet elszakadni a képeitől. Ha a kezedbe vettél egy általa illusztrált könyvet, azt biztosan nem tetted vissza. Ismerd meg Szimonidesz Hajnalkát!

Összes kapcsolódó cikk