Ujjbábozzátok el Jill Tomlinson legkedvesebb meséit!

Pagony DIY

Az esti mesénél csak egy jobb dolog van. Méghozzá az, ha a szereplők megelevenednek, és így játékkal tudjátok kísérni a történeteket! 

Pont ezért hoztuk nektek Jill Tomlinson meséiből ismert figurákat ujjbáb formájukban, akiket a sorozat legfrissebb kiadásában Anna Laura Cantone illusztrátor keltett életre. A néhai írónő regényei olyan humoros, mégis kedves és empatikus történetek segítségével oldják a kisebbek szorongásait, mint A gorilla, aki olyan akart lenni, mint az apukája, vagy A bagoly, aki félt a sötétben, A cica, aki haza akart menni – csakhogy néhányat említsünk a rendkívül szórakoztató sorozat kötetei közül. Az ujjbábokat elkészíteni mindössze 3 lépés, viszont plusz tartalommal ruházza fel a mesélés metódusát, és a történet továbbgondolására is lehetőséget nyújt. Mutatjuk milyen eszközökre lesz szükségetek az elkészítéshez. Kattints ide, nézd meg videónkat is!01.jpg

1. sablon - töltsd le innen!
2. olló
3. ragasztó
4. karton

Így készítsd el a figurákat:
02.jpg

1. Kenj be ragasztóval egy kartont és ragaszd rá a sablont.
2. Vágd körbe a sablont.
3. Vágd ki az ujjak helyét.

Ugye milyen egyszerű volt? Vágjátok ki a karaktereket és játsszátok el közösen estéről estére Jill Tomlinson egy meséjét! Nagyon jó szórakozást kívánunk nektek!

Ismerd meg a Pagony DIY-sorozatát!Készíts velünk cipelő cicás könyvjelzőtizgő-mozgó Pitypang bábotmeseszép kaleidoszkópot,Boribonos pecsétet,kuflis kockákat,törpekönyvtárat,Elmeres füzért, háromdimenziós hűtőmágnesképet a Ragaccsal, a hős kismacskával,adventi kalendáriumot! vagy karácsonyfadíszt A tündér csizmája szereplőivel!

Kapcsolódó termékek