Itt minden válasz helyes!

Bemutatjuk partnereink legújabb fejlesztő játékait

A Gyermekjogi Egyezmény kimondja: minden gyermeknek joga van a játékhoz. Nem csoda, hiszen a játék hozzájárul a gyerekek testi és lelki fejlődéséhez. Már évszázadok óta a kora gyerekkori játék az, amely megtanítja a kicsiket arra, hogy milyen kihívások várnak rájuk a felnőtt életben – ezért szól annyi dúdolónk, mondókánk az állatokról, a főzésről, a ház körüli munkákról, hiszen ezek körül forogtak a régi korok embereinek mindennapjai. Ma már annyi csillogó-villogó, sípoló-zenélő fejlesztő játék közül választhatunk, amennyiből csak akarunk. De néha jó visszatérni az alapokhoz: az ingermentes, mégis kreatív játékhoz. Cikkünkben pont ilyen játékokat találsz. Olvass tovább!

tovább...

Itt a tavasz!

Hangolódjatok a gyermeknapra a DJECO-val!

A DJECO varázslatos, kreatív játékai és vagány, színes kiegészítői mind a gyerekek, mind a szüleik kedvencévé váltak. A szülők odavannak a könnyen mosható, vagány mintákért, és azért, hogy a DJECO kreatív játékaival akár órákig elszórakozhat a gyerekük. A gyerekek pedig imádják, hogy a DJECO kiegészítői amellett, hogy a lehető legaranyosabb minták díszítik őket (mindenkinek volt már dínós korszaka), szinte teljesen tönkretehetetlenek. Mutatjuk, mik a DJECO tavaszi újdonságai!

tovább...

Nyuszióvoda gyufaskatulyában

A Pagony kreatív ötlete

Pipp és Polli és Kisnyuszi a kicsik legjobb barátai! A következő cikkben egy gyorsan és könnyen elkészíthető ötletet mutatunk, készítsetek együtt a gyerekekkel nyuszi-ovit, ahol az ismert szereplők együtt tudnak délután szunyókálni!

Ha nagyon belejöttök az ágyikók gyártásába, akkor további szereplőkkel is kiegészíthetitek a saját ovitokat!

tovább...

Kuflikkal szép az élet!

Tudj meg mindent a kuflis társasokról!

A kuflikból sosem elég! Imádjuk őket könyv, mesefilm, plüss és diafilm formában is, de a legjobb, hogy már nyolcféle kuflis társasjáték is megjelent nálunk! Most Győri Hanna, a Pagony kiadó szerkesztője, a játékok legnagyobb szakértője meséli el, milyen szempontokat vett figyelembe egy-egy játék elkészülésénél.

tovább...

Szerepelj egy képen a kuflikkal!

Itt az új társas az elhagyatott rét lakóival

Kuflis társasból szerintünk sosem elég, különösen, ha ennyire különleges és formabontó, mint a legújabb játék. A Kukucskáló kuflik eszméletlen kreativitásra ösztönöz, nagyon vicces, és imádjuk, hogy egészen másképp kell hozzá gondolkodni, mint azt bármely más játéknál megszokhattuk. Mi mást is várhatnánk egy kuflis társastól? Olvass tovább!

tovább...

Így lesz igazán jó móka a suli!

Itt vannak a Lyukasóra Sulis Kártyák!

A Lyukasóra Sulis Kártyák a Pagony Játékkiadó legújabb sorozata. Ez a név kisiskolásoknak szóló, általában iskolai tematikájú, gyors és nagyon-nagyon vicces játékokat foglal magába. Könnyen tanulható, kis helyet foglaló, mégis milliószor újrajátszható kártyát keresel, amivel az egész osztály jól fog szórakozni? Ismerd meg az összes Lyukasóra Sulis Kártyát! Olvass tovább!

tovább...

Begurult a Kiwi A Pagony polcaira

Kiskamaszok, itt az új társasotok!

Lehet egy földön guruló kiviből szuper izgalmas társasjáték? Nagyon is! Mutatjuk Lencse Máté kártyajátékát, ami a suliban a szünetek nélkülözhetetlen kelléke lehet.

tovább...

Itt az összes Pagony-kártya!

Ismerd meg mind!

A Pagony-mesehősök szerelmesei már 22 pagonyos kártyajáték közül válogathatnak, ha a könyvek lapjain túl is találkozni szeretnének a kedvenceikkel. Ebben a szemlében korosztályos ajánlás szerinti sorrendben bemutatjuk az összeset, hogy biztosan megtaláld a hozzátok illőt! Olvass tovább!

tovább...

Tetriszezés a szafarin

Megérkezett a Pixelino!

1984-ben egy orosz mérnök rájött arra, hogy a színes geometriai alakzatok egymás mellé pakolása nem csak szórakoztató, hanem mindkét agyféltekét megmozgatja, emellett kiválóan fejleszti a logikai és matematikai készségeket, valamint a térlátást is. Gáspár Merse Előd, a Pixelino tervezője pedig 40 évvel később, 2024-ben rájött, hogyan teheti közösségivé és megunhatatlanná a Tetris-élményt: megszületett a Pixelino társasjáték!

tovább...

Sütihasználati beállítások