Kuflikkal szép az élet!

Tudj meg mindent a kuflis társasokról!

A kuflikból sosem elég! Imádjuk őket könyv, mesefilm, plüss és diafilm formában is, de a legjobb, hogy már nyolcféle kuflis társasjáték is megjelent nálunk! Most Győri Hanna, a Pagony kiadó szerkesztője, a játékok legnagyobb szakértője meséli el, milyen szempontokat vett figyelembe egy-egy játék elkészülésénél.

tovább...

Szerepelj egy képen a kuflikkal!

Itt az új társas az elhagyatott rét lakóival

Kuflis társasból szerintünk sosem elég, különösen, ha ennyire különleges és formabontó, mint a legújabb játék. A Kukucskáló kuflik eszméletlen kreativitásra ösztönöz, nagyon vicces, és imádjuk, hogy egészen másképp kell hozzá gondolkodni, mint azt bármely más játéknál megszokhattuk. Mi mást is várhatnánk egy kuflis társastól? Olvass tovább!

tovább...

Így lesz igazán jó móka a suli!

Itt vannak a Lyukasóra Sulis Kártyák!

A Lyukasóra Sulis Kártyák a Pagony Játékkiadó legújabb sorozata. Ez a név kisiskolásoknak szóló, általában iskolai tematikájú, gyors és nagyon-nagyon vicces játékokat foglal magába. Könnyen tanulható, kis helyet foglaló, mégis milliószor újrajátszható kártyát keresel, amivel az egész osztály jól fog szórakozni? Ismerd meg az összes Lyukasóra Sulis Kártyát! Olvass tovább!

tovább...

Begurult a Kiwi A Pagony polcaira

Kiskamaszok, itt az új társasotok!

Lehet egy földön guruló kiviből szuper izgalmas társasjáték? Nagyon is! Mutatjuk Lencse Máté kártyajátékát, ami a suliban a szünetek nélkülözhetetlen kelléke lehet.

tovább...

Itt az összes Pagony-kártya!

Ismerd meg mind!

A Pagony-mesehősök szerelmesei már 22 pagonyos kártyajáték közül válogathatnak, ha a könyvek lapjain túl is találkozni szeretnének a kedvenceikkel. Ebben a szemlében korosztályos ajánlás szerinti sorrendben bemutatjuk az összeset, hogy biztosan megtaláld a hozzátok illőt! Olvass tovább!

tovább...

Tetriszezés a szafarin

Megérkezett a Pixelino!

1984-ben egy orosz mérnök rájött arra, hogy a színes geometriai alakzatok egymás mellé pakolása nem csak szórakoztató, hanem mindkét agyféltekét megmozgatja, emellett kiválóan fejleszti a logikai és matematikai készségeket, valamint a térlátást is. Gáspár Merse Előd, a Pixelino tervezője pedig 40 évvel később, 2024-ben rájött, hogyan teheti közösségivé és megunhatatlanná a Tetris-élményt: megszületett a Pixelino társasjáték!

tovább...

Abszolút izgalmas kérdések - Abszolút szabad válaszok!

Minden, amit tudni kell az Abszolút játékok 4. részéről

Ha úgy érzitek, az összes szavat kibogarásztátok a Megvadult betűkben, mind a 880(!) régi szó és 110(!) nem mindennapi közmondás értelmét kitaláltátok az Elfelejtett szavakban, és a csillagokat is lemeséltétek az égről a Képtelen sztorikban, akkor ne aggódjatok, itt az Abszolút játékok új része, az Abszolút szabad válaszok!

tovább...

Egyszerű, vagány és formabontó:

Ezek 2024 legjobb társasai

Te is tűkön ülve vártad már, mikor lesz akkora a gyerkőc, hogy igazán társasozni lehessen vele? Ha már elmúlt kétéves, sőt már akár kamasz, akkor ne fogd vissza magad, társasozzatok annyit, amennyit csak bírtok! Ehhez persze meg kell találni a tökéletes játékokat. Mutatjuk piciknek és nagyoknak, mivel töltsétek a szabadidőtöket!

tovább...

Most én leszek a...

Miért fontosak a szerepjátékok?

Tudtad, hogy a szerepjáték már az ősember számára is fontos volt? Nem csoda hát, hogy minden kisgyerek olyan természetességgel kezd el szerepeket játszani, legyen szó főzőcskézésről vagy tűzoltásról. Hiszen belénk van kódolva. Amellett, hogy hatalmas móka, ezek a játékok nagyon hasznosak is a kicsik számára. Mutatjuk, miért!

tovább...

Sütihasználati beállítások