Az internet olyan, mint a pocsolya

Innes Shona

Az internet olyan, mint a pocsolya

Agócs Írisz illusztrációival

Bolti ár: 2490Ft
Neked: 2117 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2014
32 oldal, 235x235 mm, Kemény borító  

Ha ott egy megbízható illető, kihúz, ha kell, a pácból minket ő, és vigyáz rá, hogy el ne kóricáljunk, gyanús lényekkel nehogy szóba álljunk, úgy roppant mulatságos micsoda az internetnek hívott pocsolya. SHONA INNES, ausztrál klinikai és törvényszéki pszichológus maga is hosszú évek óta segít bajba jutott gyerekeknek, hogy feldolgozhassák traumáikat. KönyvTÁRS-sorozatában közérthetően, a legfiatalabbak nyelvén jár körül egy-egy fontos témát, mint a barátság, az élet elmúlása, a játszótéri helyzetek vagy az internet használata. AGÓCS ÍRISZ képei szívmelengetőek és elgondolkodtatóak. VARRÓ DÁNIEL verselése pedig mesterien könnyed és humoros. Ilyen az ideális KönyvTÁRS.

Ezt a könyvet 4-8 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

A Kolibri Kiadó sorozatában megjelent könyvek mindegyike az élet nagy kérdéseivel foglalkozik. A szocializáció, az osztozkodás, az elmúlás és a változás problémái, az emberi esendőség, az elalvás mind szerepet kapnak ezekben a nagyszerű történetekben, hogy a szülők és a gyerekek együtt, közösen tudják átbeszélni az esetleges problémákat, megvitatni a felmerült kérdéseket. Agócs Írisz és Szalma Edit rajzai harmonikus illusztrációt nyújtanak a történetekhez.
 • Innes Shona
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Minden, amit a barátságról tudni kell...
 • Innes Shona
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Az új KönyvTÁRS-sorozat kötetei közérthetően, a legfiatalabbak nyelvén jár körül egy-egy fontos témát, mint a barátság, az élet elmúlása, a játszótéri helyzetek vagy az internet használata.
 • Innes Shona
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Nehéz élethelyzetekkel nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is küzdenek nap mint nap. És bár a problémák hétköznapiak, a megoldások hogyanja már korántsem olyan egyszerű.
 • Ildikó Győri-Sárvári Töttős Györgyi
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Mesék a nemalvásról, az orvostól való félelemről, a dühkitörésekről, a vesztés nehézségéről és a mindennapi gyerekszülő konfliktusokról.
 • Both Gabi
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Amíg a háztartást vezetjük, a gyerekek általában unatkoznak és türelmetlenkednek Mit is tehetnénk, hogy ne romoljon el mindenki kedve? Hát meséljünk közben!
 • Szécsi Noémi
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Itt van végre egy nagyon vicces könyv az óvodások és az iskolások (és legfőképp a szülők) rémálmáról, a tetűről.
 • Carl-Johan Forssén Ehrlin
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Az év szenzációja, az a könyv, ami a fárasztó altatással járó küzdelmeket szeretetteljes, családi szertartásokká változtatja. Ez a világszerte gyermekek százezrein kipróbált újszerű módszer minden gyereket segít békésen álomba ringatni. Azt beszélik, Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisfia, György herceg is erre a mesére alszik el...

Cikkek

A megoldás négy nagy ölelés

Shona Innes és Agócs Írisz KönyvTÁRS sorozata

2015. február 4. - Pagony cimkék: 5-8 jó könyv 

jNehéz, talán a legnehezebb feladat, de gyermekeinket - oly sok minden mellett - az érzelmek szövevényes világában is útjukra kell engednünk. Eljön a nap, amikor először csalódnak egy barátjukban, vagy egyedül érzik magukat egy közösségben, vagy felteszik a kérdést: “Anya, mi az a halál?” Ezekben a nehéz helyzetekben nyújt segítséget Shona Innes és Agócs Írisz KönyvTárs sorozata. A barátság olyan, mint a mérleghinta az emberi kapcsolatok, legfőképpen a barátság esetleges árnyoldalait mutatja meg. Az élet olyan, mint a szél a halál feldolgozásában segíthet. Az internet olyan, mint a pocsolya a gyermekek felügyelet nélküli internetezésének veszélyeire figyelmeztet. Valamint A játszótér olyan, mint a dzsungel az emberi személyiségek sokféleségéről, a közösségbe való beilleszkedés nehézségeiről szól. - Heltovics Évi ajánlója.