Innes Shona

A játszótér olyan, mint a dzsungel

Illusztrátor: Agócs Írisz

Fordító: Rét Viktória

Pagony Kiadó, 2023

32 oldal , Kemény kötés

"Fontosnak tartom, hogy kis olvasóim tüzetesen megfigyeljék a dolgokat, hogy ráhangolódjanak a benyomásaikra, hogy tudják, miben érzik kényelmesen magukat, milyen bánásmódban szeretnének részesülni, és milyen döntéseket hozzanak a szabad játékban."

Shona Innes pszichológus könyvei segítenek a gyerekeknek megbirkózni az élet olyan kérdéseivel, amelyek néha még felnőttként is nehezen emészthetők. Agócs Írisz pedig csodálatosan érzékeny rajzokat készít hozzájuk – ez az Ölelj meg! sorozat.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2790 Ft
Aktuális ár: 2372 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba
Érzelmekről a kicsik nyelvén

Ahhoz, hogy magunkkal és a környezetünkkel is harmóniában éljünk, elengedhetetlen, hogy ismerjük, a helyén kezeljük és jól kommunikáljuk az érzelmeinket. De hogyan beszélsz meg egy kisgyerekkel olyan témákat, mint az önbizalom, az önfegyelem vagy az elengedés fontossága? Vagy akár azt, hogyan dolgozza fel a haragot, a bánatot és a szorongást? Ebben a szemlében olyan könyveket válogattunk össze, amik éppen ebben segítenek! Kattints, és válaszd ki, amelyikre nektek szükségetek van! Bármilyen érzelmi nehézség leküzdéséhez keresel segítséget, itt megtalálod!

Irány a játszótér! – Csak magabiztosan!

Szülőként az egyik, ha nem a legnehezebb kihívás, amivel találkozunk, hogy hogyan tanítsuk meg a gyerekeknek a konfliktuskezelést. Hiszen, bármennyire akarjuk is megvédeni mindentől a kicsiket, nem lehetünk ott minden egyes összezörrenésnél. Nem vállalhatunk át minden problémamegoldást a gyerekektől, hiszen ezzel az önállósodásukat hátráltatjuk. Mutatunk egy könyvet, ami segíteni fog nektek ebben a helyzetben! Olvass tovább!

Megérkezett A játszótér olyan, mint a dzsungel!

Megérkezett az Ölelj meg!-sorozat legújabb része, A játszótér olyan, mint a dzsungel. Ebből a kötetből azt tanulhatják meg a gyerekek, hogyan tudnak jól kijönni másokkal, míg közben önmaguk maradnak. Lapozz bele!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások