Innes Shona

Az internet olyan, mint egy pocsolya

Illusztrátor: Agócs Írisz

Fordító: Rét Viktória

Pagony Kiadó, 2024

32 oldal , Kemény kötés

Ha egyszer egy gyerek már elkezd internetezni, akkor tegye azt tudatosan, felelősen. Ismerje a határait, tudja, mi való neki és mi nem, mire és mikor mondjon nemet, kitől kérjen segítséget. Szóval értse és tudja, hogy az internet jó, hasznos és szórakoztató dolog, ha értőn használják. Viszont veszélyes, félelmetes és káros, ha rosszul.
Szél Dávid, pszichológus

Shona Innes pszichológus könyvei segítenek a gyerekeknek megbirkózni az élet olyan kérdéseivel, amelyek néha még felnőttként is nehezen emészthetők. Agócs Írisz pedig csodálatosan érzékeny rajzokat készít hozzájuk – ez az Ölelj meg! sorozat.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2790 Ft
Aktuális ár: 2372 Ft
loyaltypoints12 törzsvásárlói pont
Kosárba
Így neveld digitális tudatosságra a gyerekedet

Hiába próbálunk picikori emlékeink között kutatni, nekünk mit mondtak a szüleink a biztonságos internethasználatról – ilyen beszélgetés akkor még nem történhetett. Nincs tehát előttünk minta arról, hogy mit, mikor és hogyan kellene átadni erről a témáról a gyerekeinknek. Shona Innes hiánypótló könyve fantasztikus segítséget nyújt ebben! Tudj meg mindent erről a csodálatos kötetről: Az internet olyan, mint egy pocsolya. Olvass tovább!

Gyerekek a világhálón

Mindegy, hogy kisebb még a gyereked vagy már nagy iskolás, a tudatos internethasználatra meg kell tanítani. Az online világ az életünk részévé vált, és ki hamarabb, ki később, de egyszer mindenképp bekerül minden gyerek is ebbe a térbe. Vértezd fel megfelelő tudással az ovisodat vagy sulisodat, hogy biztonságban tudd őt a világhálón is! Lapozz bele az Internet olyan, mint egy pocsolya című hiánypótló mesekönyvünkbe!

Biztos segítség az érzelmi nevelésben

Az óvodás és kisiskolás kor főszereplői az érzelmek. Ahhoz, hogy magunkkal és a környezetünkkel is harmóniában éljünk, elengedhetetlen, hogy ismerjük, a helyén kezeljük és jól kommunikáljuk az érzéseinket. A gyerekek számára ebben nyújtanak egyedülálló segítséget az Ölelj meg!-könyvek, amelyek érzékenyen és pontosan mesélnek az élet fontos részeiről. Ismerd meg a teljes sorozatot!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások