Biró Eszter

Grafikus, illusztrátor. Útja a matematikán és mérnöki léten át vezetett, majd a „reál témát” hátrahagyva a grafika és a fotó irányába indult. 2015-ben végzett az Óbudai Egyetemen formatervezőként és a Forrai Művészeti Gimnáziumban grafikusként. Dolgozott már szoftverfejlesztő cégnél és reklámügynökségnél is. Jelenleg a Zug Műhely tagja, leginkább az arculatok tervezése és illusztrációk világa áll hozzá közel, melyet laza akvarelljeinek és kedves illusztrációinak végtelen sora is mutat. Nagy álma, hogy grafikái betörhessenek a magyar könnyűzene és a könyvek világába.
Kis túlzással fényképezőgéppel a kezében született, kedvenc masinájával pedig szívesen fotóz hangulatokat, embereket, mohaszigeteken megtörő napsugarakat, kavicsokat és bármiket.

Bővebben ITT olvashatsz róla.

Az Öreghold besütött az ablakon...
2022-04-26
#Olvasósarok

Varázslatos új regénnyel bővült a Zseblámpás Könyvek-sorozat! Igaz Dóra könyve tökéletes első fantasy lehet az érdeklődő alsósok számára; könnyeden vezeti be az olvasót a műfaj összetettségébe egy fordulatos, szívmelengető történeten keresztül. Olvasd el a Groll legendája első fejezetét!

Tovább olvasom...