Bojti Anna

Bojti Anna prezi-designer, társasjáték-tervező és gyerekkönyvszerző, a Pagony-játékkiadó főszerkesztője. 2006-ban diplomázott a Budapesti Műszaki Egyetem Építész karán, majd a Fejérdy és Bartók Építész Műteremben dolgozott, ahol csapatuk 2011-ben Pro Achitectura díjat kapott. 2010-től rövid ideig webdesignerként, majd 2012 óta Prezi-designerként dolgozik. Jelenleg a készülő pagonyos játékokkal tölti szinte minden idejét. Első társasjátéka, a Kuflinyomozók 2018-ban jelent meg, első könyve, az Éjszaka az állatkertben pedig 2019-ben.

Karácsonyozz Babarókáékkal!
2022-09-14 - Hanna
#Kő-papír-olló

Babarókát nagyon sokan szeretitek. Most végre játszhattok is vele, ráadásul egy különleges és nagyon vonzó karácsonyi játékban. Mert képzeljétek, ebben a játékban van egy igazi karácsonyfa (papírból)! Nektek kell szépen felépíteni, hogy aztán együtt, az egész család feldíszítse, mielőtt Kiscica megérkezne vendégségbe. Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Rumini eltűnt! Csak ti menthetitek meg!
2022-09-05 - Wágner Eszter
#Kő-papír-olló

Rumini hatalmas rajongótáborral rendelkezik, ami nem is csoda, Berg Judit meséje azonnal berántja a kisiskolás olvasókat. Most egy új, nagytáblás játék keretein belül merülhettek el Rumini világában. Ismerjétek meg Bojti Anna fantasztikusan izgalmas társasjátékát Kálmán Anna gyönyörű illusztrációival!

Tovább olvasom...
Mit olvasson a kiskamasz nyáron?

Érdemes, tartalmas mégis olvasmányos regényeket keresel a 9-12 éves korosztálynak nyárra? Ez a te szemléd lesz! Olvass tovább!

Tovább olvasom...