Én vagy senki
  • 16-99

Mészáros Dorka

Én vagy senki

Tilos az Á Könyvek, 2016

288 oldal , Kemény kötés

„ÍGY TELJES A LÉTSZÁM. SENKIT SEM FOG KIHAGYNI. EZÚTTAL NEM.”

2014 nyarán tizenegy kamasz titokzatos üzenetet kap, melyben ennyi áll: 7–11. Eleinte csak zaklatásnak vélik a dolgot, július tizenegyedikén azonban valaki megpróbálja megmérgezni őket: hárman meghalnak, egyikük zárt osztályra kerül. Heten maradnak.

Pont egy évvel később ismét megindulnak az üzenetek: 7–11. Az életben maradt négy fiú és három lány úgy dönt, saját kezébe veszi a nyomozást, hogy kiderüljön, ki vadászik rájuk.

Zénó, a laza zenész. Aliz, a népszerű táncos. Nóri, a vad gót.
Burni, a bulifelelős izompacsirta. Erik, a magának való kocka.
Meli, a visszahúzódó orvospalánta. Gergő, a tökéletes szívtipró.

A hét kamasznak meg kell tanulnia elfogadni egymást, és feldolgozni a fájdalmas múltat, hogy a rejtélyes gyilkos nyomára bukkanjanak, mielőtt túl késő lesz. Mert az idő egyre fogy: kevesebb mint egy hónapjuk maradt...

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2542 Ft
loyaltypoints13 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Két könyv, ami nélkül ne menj haza a Könyvhétről!

Keresd két újdonságunkat a Könyvhéten! Egy izgalmas krimi és egy felkavaró naplóregény mutatkozik be a 123-as pavilonnál a Vörösmarty téren 2016. június 9-13. között. A könyveken túl remek programokkal is várunk, nem tilos semmi! Keresd a Tilos az Á könyveket a Könyvhéten!

Te ki lennél?

Nóri, Gergő, Meli, Burni, Aliz, Zénó, Erik: 3 lány és 4 fiú. Egy iskolába járnak, de nincsenek különösebben jóban, nem szoktak beszélgetni, együtt bulizni meg pláne nem. Mégis összeköti őket két szám: 7-11... Olvass bele Mészáros Dorka új izgalmas, pörgős krimijébe, az Én vagy senkibe!

Macska a galambok között

2014-ben egy kisvárosban ismeretlen gyilkos megölt három tinédzsert. A rendőrség nyomok híján tehetetlen, az életben maradt fiatalok, úgy döntenek, a saját kezükbe veszik a bűntény megoldását. Hamar kell cselekedniük, még 7-11, azaz július 11-e előtt… A tét pedig nem is kevés: az életük. Olvasd el az ajánlónkat Mészáros Dorottya Én vagy senki c. kamaszkrimijéről!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások