Eve Ainsworth

„Nincs semmi gond? Hát nem látod, hogy csak gond van?”
2018-05-25
#TilosAzÁ

Gyönyörű kamaszkritika egy nehéz és érzékeny regényről. Így olvassa egy kamasz Eve Ainsworth Sebek című regényét. Ismerd meg a regényt kamasz szemmel!

Tovább olvasom...
Nem akarom észrevenni!
2018-05-13
#TilosAzÁ

sebek_borito.jpg

Hogyan beszéljünk arról, amiről senki sem mer? Kiderülhetnek azok a titkok, melyek tabunak számítanak a családban? Vajon mi Gabi titka, amit a szülei és még a barátai előtt is szégyell? A Pagony – Tilos az Á Kiadó Vészkijárat sorozatának egyik legújabb kötete, Eve Ainsworth Sebek című könyve azokra a problémákra világít rá, melyeket, ha látunk, sokszor elfordítjuk a fejünket, vagy tudomást sem akarunk venni róluk. Te elég bátor vagy, hogy Gabival együtt szembe nézz velük?  

 

Tovább olvasom...
Sebek...
2018-05-07
#Fókuszban

portre.jpg

Eve Ainsworth-nek a Sebek című regényemár a harmadik magyarul megjelenő könyve a Tilos az Á Vészkijárat-sorozatában. A bullying és a kisajátító kamaszkapcsolat után megint egy nagyon fontos és nagyon elhallgatott problémáról beszél, az önsértésről. A témáról és a könyvről Csekeő Borbála pszichológussal, a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány szakmai vezetőjével beszélgettünk.

 

Tovább olvasom...