Janne Teller

Bokszer a gyomorba
2015-03-12
#10+

Janne Teller ismét lesújt. Nem is egyszer, hanem mindjárt hétszer... aztán pedig elmagyarázza, hogy miért és hogyan teszi ezt. Bár a Minden egy novelláskötet, s nem regény, mégis ugyanott folytatódik, ahol korábban a Semmi végződött. Egymás után elolvasva őket – márpedig elolvassuk őket, mert egy letehetetlen könyvről beszélünk – olyan érzés kerít minket hatalmába, mintha lassítva élnénk át, ahogy egy kellemes, tavaszi séta közben váratlanul bokszerrel gyomorba vágnak. - Milán írása.

Tovább olvasom...
A török szőnyeg
2015-03-10
#Olvasósarok

Olvasd el Jane Teller Minden című könyvének egyik novelláját. A török szőnyeg egy zseniális, könnyednek induló, de nagyon kemény témát feszegető  írás egy tizenegy kislányról, aki mindent megtesz azért, hogy kivívja apja elismerését.

Tovább olvasom...
Semmi
2012-01-09
#Olvasósarok

Neked mi a legfontosabb az életben? Számodra minek van a legnagyobb értelme? Nem is olyan könnyű a válasz, ahogy ez Janne Teller regényéből kiderül. Kamaszok keresik az élet értelmét, hogy mit miért érdemes csinálni. A lebilincselő és elgondolkodtató könyv első pár oldalát olvashatjátok most. Ennek van értelme.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások