Kiss Ottó

Az 1963-ban született, Gyulán élő író, a kilencvenes évek közepétől publikál rendszeresen szépirodalmat. Írásait minden jelentősebb hazai folyóirat közölte. Publikált többek között az Alföldben, a Jelenkorban, a Tiszatájban, a Holmiban. Több munkáját lefordították németre, angolra, szerbre, bolgárra és szlovákra. József Attila-díjas. 2003-ban gyerekkönyve, a Csillagszedő Márió, az Év Gyermekkönyve lett. Számos sajátos hangvételű, minimalista gyerekverskötet és képeskönyv szerzője.

Mi újság? Ez!
2024-04-18
#Ezt olvassuk

2024-ben is rengeteg új könyvünk jelent meg a Pagonynál, pedig még csak április van. Olvasóink megismerkedhettek Ancsával, Szillével, Maciboccsal, Csodakukaccal, de olyan közkedvelt könyvek is folytatást kaptak, mint a Rumini, a Két kis dínó-sorozat, vagy a Panka-könyvek. Mutatjuk, mi minden érkezett a polcainkra!

Tovább olvasom...
Éljétek át együtt az óvodai élet legszebb napjait!
2024-02-09
#Olvasósarok

Az óvodás évek annyi szépséget rejtenek! Olyan jó felidézni az ovis szerelmünket vagy egy kisgyerekkori barátságot, de sokan még arra is emlékszünk, pontosan milyen út vezetett reggelente anyával vagy apával az óvodába. Megannyi emlék, hangulat, benyomás... Szülőként pedig szívmelengető látni, ha gyerekünk éppen ebben az életkorban van, és most ő éli meg a saját ovis korának legszebb pillanatait.

Tovább olvasom...
Gratulálunk!
2021-06-13 - Labdarozsa

A 2016-ban alakult Magyar Gyerekkönyv Fórum (HUBBY – Hungarian Board on Books for Young People) minden évben megszervezi és átadja a szakmai zsűri által odaítélt Év Gyerekkönyve Díjat. Idén két kategóriában is Pagony könyv lett a győztes, ami hatalmas büszkeség a számunkra!

Szívből gratulálunk! Katints, és ismerd meg a két nyertes könyvet!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások