Macibocs óvodába megy
  • 3-6

Kiss Ottó

Macibocs óvodába megy

Illusztrátor: Szalma Edit

Pagony Kiadó, 2024

96 oldal , Kemény kötés

Közeledik a tavasz, a mackók kidugják az orrukat a házikójukból. Macibocs is felkel téli álmából, hiszen annyi jó dolog várja: kirándulni és piknikezni szeretne, elkészíteni a jegesmedvejelmezét, de mindenekelőtt találkozni Maci Sacival! Mert vele a legjobb strandolni, málnát szedni… Maci Sacival még eltévedni is jó az erdőben! Persze a legjobb együtt görkorizni vele az ovi felé! Ott mindig nagyon jó dolgok történnek, akkor is, ha süt a nap, akkor is, ha esik az eső – és még a biztonságos közlekedést is ott lehet a legeslegjobban megtanulni!

Kiss Ottó rövid, vidámsággal és nyugalommal teli meséinek központjában egy igazi ovis macibarátság áll, no meg a mulatságos és csodálatos Mackóföld.

„Vadvirág utca három,
ott él Macibocs nyáron.
Ott él Macibocs télen,
Vadvirág utca három.”

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
Éljétek át együtt az óvodai élet legszebb napjait!

Az óvodás évek annyi szépséget rejtenek! Olyan jó felidézni az ovis szerelmünket vagy egy kisgyerekkori barátságot, de sokan még arra is emlékszünk, pontosan milyen út vezetett reggelente anyával vagy apával az óvodába. Megannyi emlék, hangulat, benyomás... Szülőként pedig szívmelengető látni, ha gyerekünk éppen ebben az életkorban van, és most ő éli meg a saját ovis korának legszebb pillanatait.

Macibocs - Az ovis, aki te vagy

Ha szeretitek a Janó és Janka-történeteket, de kicsit már hosszabbakra vágytok, Bodó Béla réges-régi Brumi sorozatát, de egy kicsit korszerűbb kivitelben, Vackort, a pisze kölyökmackót, de rímes szöveghez korlátozott még a türelmetek, akkor imádni fogjátok Macibocs kalandjait. Olvassatok tovább, és ismerjétek meg Macibocs történetét.

Mackók minden mennyiségben

Ölelnivaló mackója mindenkinek volt, még azoknak is, akik már nem is emlékeznek rá. Egy plüssmackó a legboldogabb és legszomorúbb pillanatokat is átéli velünk, hallgatag szemtanúja az életünknek. És akkor is feltétel nélkül szeret minket, ha éveken keresztül a sarokba volt dobva, mert mi már kinőttünk a játékból. A következő könyvek mind ilyen bátor, szeretnivaló mackókról, erős medvékről szólnak. Olvassátok tovább Fillinger Dorka ajánlóját!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások