Kuflik plüss - Fityirc
  • 0-99

Kuflik plüss - Fityirc

Kedd Kult és Szolg.kft.

Fityirc az Egy kupac kufli mesesozat főszereplőinek a legszürkébbike. Fityirc állítólag mindenki nagy kedvence. Vajon azért, mert olyan kedvesen dadog? Vagy azért, mert egyszerűségében nagyszerű? Gondoljunk például a jelmezversenyre, amit egy darab gombbal nyert meg. Vagy azért, mert tök jól reppel? Az biztos, hogy ő a legszürkébb, és mégis az egyik legkedvesebb kufli az Elhagyatott rét lakói közül. Állítják mások. :) Nektek mi a véleményetek? A plüssel a gyerekek bábozhatnak, szerepjátékot játszhatnak vagy dédelgethetik. Tisztítás kézzel, 30 fokos vízben, semleges mosószerrel.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba

3990 Ft
3791 Ft (-5%)

Te melyik kufli lennél?

Azt gondolod, elég jól ismered magad? Most itt az alkalom, hogy kiderítsd, igazad van-e! Töltsd ki ezt a kvízt, derítsd ki, melyik kufli lennél a hét közül, és tudd meg, miben vagy erősebb az átlag kuflinál! A hét kufli ugyanis nagyjából mind másban ügyes.

Nyaraljatok a kuflikkal!

A Pagony boltokban most egy hónapon át különleges kuflis akcióval várunk. Tankoljatok fel a nyárra kuflis könyvekből és játékokból, hogy ne unatkozzatok otthon vagy a vízparton, és mi a kufli-hónap végén minden Pagony-boltban kisorsolunk köztetek egy valakit, aki különleges kuflis ajándékcsomaggal lehet gazdagabb!

Összes kapcsolódó cikk