Nyaraljatok a kuflikkal!

Nyerjetek kuflis ajándékcsomagot!

A Pagony boltokban most egy hónapon át különleges kuflis akcióval várunk. Tankoljatok fel a nyárra kuflis könyvekből és játékokból, hogy ne unatkozzatok otthon vagy a vízparton, és mi a kufli-hónap végén minden Pagony-boltban kisorsolunk köztetek egy valakit, aki különleges kuflis ajándékcsomaggal lehet gazdagabb!

Mi a teendő?

kufli_akcio_netre.jpgVásároljatok július 15. és augusztus 15. között bármelyik Pagony boltban egyszerre legalább egy kuflis könyvet és egy bármilyen kulflis játékot vagy plüsst, és a pénztárnál töltsétek ki a nevezési lapot!

Augusztus 17-én pedig sorsolunk - és minden boltban egy ajándékcsomagot kap a szerencsés nyertes. A csomagban lesz egy kuflis vászontáska, kuflis bögre, egy jelvény és matricák, valamint egy különleges Dániel András-könyv!

Gyertek el a Pagonyba a különleges nyereményekért!

A játékban szereplő termékek:

Kezdjük a könyvekkel, elvégre a kuflik is könyvekből indultak világhódító útjukra. Hihetetlen, de már 14 könyv jelent meg kuflimesékkel - mindegyikben két-két történet. Ezen az oldalon megtaláljátok az összeset, sőt, még a két legkisebbeknek szóló lapozót is, amelyeknek Fityirc és Pofánka a főszereplői.

Ha kipihennétek a sok lapozgatást és olvasást, akkor jöjjenek a társasok: képzeljétek már nem kevesebb, mint négy kuflis társasjátékkal játszhattok: lehettek ti is Kuflinyomozók, vagy játszhattok a Kuflikupac kártyákkal. A Játszd újra, kufli! játékgyűjteményben pedig négy klasszikus táblás társas kulfis verzióját találjátok. Reggeli, ebéd vagy vacsora előtt pedig a legjobb választás a Jó étvágyat, kuflik!

Azt tudtátok, hogy már mindegyik kufli a tiétek lehet plüssjátékként is? Bizony, Pofánka, Zödön, Titusz, Hilda, Bélabá, Valér, Fityirc mind pihe-puha változatban is elérhető.

Kapcsolódó termékek