Lackfi János

1971-ben született, költő, író, műfordító, tanár. Az ELTE-n doktorált, a Magyar Irodalomtörténet Tanszéken. 1999 ót a Nagyvilág folyóiratot is szerkeszti, és majdnem minden hazai folyóiratban publikál is. Hat gyermek édesapja, 2000-ben József Attila-díjjal tüntették ki.


Könyvek leendő és friss szülőknek
2020-02-12 -
#Ezt olvassuk

Épp a babavárás varázslatos időszakában jártok, vagy nemrég érkezett meg a család legújabb tagja? Esetleg ajándékot keresel egy kismamának? Akkor ezek közül válogass!

Tovább olvasom...
Pillanatcsalogató könyv Lackfi Jánostól
2020-02-12 - Vera
#Kávé mellé

Lackfi Jánossal arról beszégettünk frissen megjelent könyve kapcsán, hogy miért fontosak az elsők, kinek szólnak ezek és hogyan lehet végtelen humorral kezelni a gyerekkor számalan emlékezetes pillanatát. Az Életem első könyve kapcsán készült interjúnkból azt is megtudod, hogy mi a legelső mókás élménye a szerzőnek (elárulom, hogy egy triciklihez van köze).

Tovább olvasom...
Elsők, ahogy Lackfi János megírta
2020-01-30
#Olvasósarok

Lackfi János hatgyermekes édesapaként igazán sok-sok elsőt élt már meg, ezeket most egy hamarosan megjelenő kötetbe gyűjtöttök mindazoknak, akik már megtapasztalták ezeket a különleges pillanatokat, vagy éppen hogy még előtte állnak. A költő és Agócs Írisz ezt meséli el nagy-nagy rutinnal és elképesztő humorral. Olvass bele most ez Életem első könyvébe!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások