Dániel András

Matild és Margaréta, avagy boszorkányok a Bármi utcából

Illusztrátor: Dániel András

Pagony, 2012

56 oldal , Kemény kötés

Szerinted képes eltévedni egy Felhő? Tudod, mit kell tenni, ha összekeverednek a hét napjai? Mit gondolsz, meg lehet tanítani a legyeket beszélni? Azt mondod, fogalmad sincs? Akkor ideje, hogy bekopogj Matild és Margaréta, a két boszorkány fura lakóktól hangos otthonába! A róluk és bonyodalmas mindennapjaikról szóló mesékből azt is megtudhatod, miért felesleges porszívót vásárolni, mennyire veszélyes dolog a tortasütés, s hogy mitévő legyél, ha egy napon beköltözik hozzád az Unalom... Dániel András derűs meséit a két szeretnivaló boszorkányról 5-10 éveseknek ajánljuk.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2967 Ft
loyaltypoints15 törzsvásárlói pont
Kosárba
Bármi utca, Akárki fasor

Boszorkányos könyvekből sosem elég, ez tény. Harry Potter és Fiúk kizárva! ide vagy oda, a téma még mindig garantált szórakozást biztosít az ifjúságnak. Nekem legalábbis minimum nyolcféle különböző varázslós könyvem maradt ebből az időszakomból, ezért is csaptam le azonnal az elsőkönyves Dániel András Matild és Margarétájára. Nosztalgia. Bánáti Anna ajánlója.

A kapu valahogy magától kinyílt

Azt hiszem, jó ötlet volt, hogy Dániel Andrást, az író-illusztrátort (vagy inkább illusztrátor-írót?) pont Gévai Csilla illusztrátor-író (vagy inkább író-illusztrátor?) faggatta első mesekönyve megjelenése kapcsán. Csilla és András is otthonosan mozognak mindkettő szerepben, most sajnálom igazán, hogy nem videóinterjú készült, mert biztos nagyon jó hangulatban telt! Az interjúból többek között kiderül, mi volt a Mumus, hogy a mese hozta-e a rajzokat, vagy fordítva, és milyen nagyapai örökségnek köszönhető Matild és Margaréta, ami szerintem sikerkönyv lesz idén!

Készíts otthon álarcot!

A Matild és Margaréta az tök jó! Ez a hatéves célközönség véleménye, aki jobban követte a bemutatót tegnap, mint én a hátsó sarokba szorulva a tömegben. Matild és Margaréta a Pagony két új boszorkánya, akik teljesen, de tényleg teljesen véletlenül pont Halloweenre toppantak be hozzánk. Tegnap rengetegen eljöttetek köszönteni őket és Dániel Andrást, a boszorkányok mesterien felolvasó szerzőjét. Én meg csak csináltam, csináltam veletek az álarcokat, és ámultam-bámultam, hogy ezek a mai óvodások mennyire gyönyörűen színeznek! Ha 100 álarcot nem vágtam ki, hát egyet sem. Aki mégis lemaradt, nyomtassa ki magának otthon, vágja ki, lyukassza ki a szeme helyén és persze vágja ki az orrát és fülét, és hajrá! Kész az álarc.

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások