ez itt a kosarad
a termékeiddel

Tandori Dezső

Medveálom madárszárnyon

Illusztrátor: Agócs Írisz

Pozsonyi Pagony Kft, 2012

88 oldal, Puha borító

Tandori Dezső, amikor verset ír a medvéiről és madarairól, kicsit beenged minket saját világába. Sétálunk a medvés-madaras Duna-parton, a medvés-madaras városban, nézzük a sakktáblát és a gombfocipályát, az élet örök feladványait medveszemmel. Lehetünk újra gyerekek, a komoly dolgokat még komolyan vevők, elmélyülten játszók. Jó benne lenni ebben a verseskötetben, ahol folyton magunkba ütközünk, miközben a medvék és madarak mulatságos csetlés-botlásairól olvasunk. A Medveálom madárszárnyon versei korábban csak folyóiratokban jelentek meg. Egy kötetben olvasni őket különleges irodalmi élmény.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2850 Ft
2423 Ft (-15%)

nextprev
Karácsonyi mézes puszedli

Mézeskalács helyett idén válaszd ezt a pihe-puha családi kedvencet! Tökéletes illat, az elkészítése szuper gyerkőc program, pikk-pakk megvan, talán az leghosszabb idő, amíg kihűl a méz. Tökéletes ajándék a nagyinak, vagy szuper program a finom falatokat a fa alatt együtt elfogyasztani! Süssetek velünk!

Medveidőjósunk jelenti!

Főmedve-télvég   Főmedvém dohog: Amit végképp nem kezdeményeznék – a télvég! Az átmeneti dolgokat ki nem állhatom. A latyak, folytatja, fű-fa tüsszögés …!

A medvék igaziak

Lassan gyűltünk össze a Nyitott Műhelyben a péntek esti fagyos hidegben. Így viszont a közönség (és a beszélgetők is) csakis hard core Tandori- és Agócs Írisz-rajongókból állt. Tandorival, és a Nyitott Műhely otthonos pogácsaillatával átléptünk egy medvésebb dimenzióba.

További kapcsolódó cikkek...