Metzing Eszter

2018-ban diplomáztt a Magyar Képzőművészeti Egyetem Grafika tanszékén, képgrafika szakirányon. Az autonóm művészeti tevékenysége mellett néhány éveszabadúszó illusztrátorként dolgozik – azóta kettévált a munkássága. "Ennek nagyon örülök – mondja –, mert mostanra mindkét irány nagyon fontos részemmé vált. Szerencsére a munkáim mellett lehetőségem van arra is, hogy folytathassam az önálló alkotói tevékenységemet. Amit csinálok, mindig egy önterápiás meditációs folyamatot jelent: az alkotás fontosabb nekem, mint a végtermék..."

Kreatív Könyvhét
2020-09-18 - Domi
#Ezt játsszuk

Idén minden szempontból kreatívnak kell lennünk, hiszen a vírushelyzet miatt most nem tudunk személyesen találkozni. Az eseményeinket online is megtekinthetitek, a könyvekre hatalmas kedvezményt adunk, és hogy ne unatkozzatok, ha esetleg a lakásba szorultok, a legújabb könyveinkhez most kreatív DIY feladatokat is készítettünk videókkal és letölthető sablonokkal. Kreatívkodj velünk!

Tovább olvasom...
Megmentjük a világot!
2020-08-17 - Labdarozsa
#Ezt olvassuk

Kerékgyártó István elsőkönyves szerző - persze csak a Pagonynál, a kortárs irodalomban jártas felnőttek számára bizonyára ismerősen cseng a neve.
A lehető legjobb hír, hogy úgy érezte, a gyerekolvasók számára is van mondanivalója, mert a Márk, aki hatévesen megmentette a világot biztosan az év legizgalmasabb űrkalandja!

Tovább olvasom...
Mindig a „mégjobb” a cél
2019-04-25
#Kávé mellé

"Egy illusztrációs új projektem mindig a megkapott kézirattal kezdődik. Kinyomtatom, hogy kézben tartva olvashassam el egymás után legalább háromszor, mindenhová magammal viszem, miközben alaposan áttanulmányozom, és végig aláhúzom-kiemelem-bejelölöm a különböző szempontok szerinti fontos részeket, aminek a végére egy telis-tele firkált és jegyzetelt színes salátává nem válik, de ilyenkor már megvan az egésznek a váza a fejemben" - mesélte nekünk Metzing Eszter, a Simi és a rendetlen betűk című könyv illusztrátora. Olvasd tovább interjúnkat!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások