Ilyen volt 2020!

Visszatekintő

Év elején szokásunk mesélni nektek arról, mi minden történt a Pagony kiadó életében az elmúlt 12 hónapban. A 2020-as év minden szempontból rendhagyó volt, sok-sok olyan nem várt fordulatot hozott, amikhez villámgyorsan alkalmazkodnunk kellett.

tovább...

Ünnepi nyitvatartás a Pagony boltjaiban

A két ünnep között is várnak titeket a Pagony boltjai, alább olvashatjátok ünnepi nyitvatartásunkat!

tovább...

Pagony meseregények karácsonyra!

Idén fantasztikus meseregényekkel gazdagodott a Pagony kínálata! Ezek olyan letehetetlen történetek, amik a hosszú téli estéken elrepítenek benneteket az űrbe, megismertetnek a kísértetek különös világával, egy víz alatti birodalomba kalauzolnak el, vagy mókás, abszurd mesékkel szórakoztatnak majd titeket! Találjátok meg a tökéletes meseregényt idén karácsonyra!

tovább...

11 dolog, amit próbálj ki decemberben!

És hozzá 11 szuper könyv!

Nyakunkon a december, és ahelyett, hogy lelassulna körülöttünk az idő, azt vesszük észre, hogy elfut mellettünk minden és mindenki. Pedig a decemberi időszak sok kellemes meglepetést tartogathat a szürke hétköznapokon is, ha megengedjük magunknak azt a luxust, hogy nem rohanunk, hanem kiélvezzük a pillanatot. Az adventi naptárt ne csak édességekkel és apró játékokkal töltsd meg, hanem közös programokkal is! Adunk pár ötletet, ami meghittebbé teszi majd a következő heteket, olvass tovább!

tovább...

Pipp és Polli, a gyerekek legjobb barátai

Mi a sorozat titka?

Axel Scheffler Pipp és Polli-meséi olyan történetek, amelyeket kicsik és nagyok, szülők és nagyszülők ugyanúgy szeretnek, és amiken ezredik olvasás után is elmosolyodik az olvasó. Ha egy kétéveseknek szóló mese vicces és le tudja kötni a gyerekeket, az már alapjában véve hatalmas siker. De mi az a plusz, amit ez a sorozat adhat a gyerekeknek és a szülőknek?

tovább...

TOP 10 könyv Mikulásra

Ha még nem tudod, mi kerüljön a csomagba

Kattints a cikkre, és derítsd ki melyik könyveket érdemes beletenni december 6-án a kis csizmákba! Rendeld meg a 10 legjobb mikulásajándékot kedvezménnyel!

tovább...

Ismerd meg az Abszolút Könyveket!

Egy kihagyhatatlan könyvválogatás 9-12 éveseknek

Mit adjunk a gyerek kezébe, amikor már nem kisgyerek, de még nem is igazán tinédzser? Sokáig nagy kihívást jelentett számunkra olvasmányt ajánlani nekik, mert elég összetett a helyzetük. Ne legyen mese (azok már száműzve vannak a dedós kategóriába), de ne is legyen olyasmi, amit még nem feltétlenül tudnak megemészteni, mert túl nyomasztó, vagy egyszerűen nem a korosztályuknak megfelelő problémákról, sajátosságokról szól.

tovább...

A legkedvesebb környezetbarát játékok

Új Little Dutch játékok érkeztek!

A Little Dutch-játékokat az első pillanattól fogva hatalmas rajongás övezi, és ez nem véletlen: fantasztikusan cuki, pasztellszínű csodák egytől-egyig, ráadásul környezetbarátak is (fából készülnek) és remekül fejlesztik a kicsiket. Itt már írtunk azokról, amiket a két éven felüliek imádni fognak, és most itt van az összes babáknak szánt cukiságról is egy átfogó szemlénk!
Sok-sok újdonság érkezett, úgyhogy akkor is érdemes átböngészni, ha már régi rajongók vagytok!

tovább...

KVÍZ: Ki mondta?

Kitalálod, melyik Rumini karakterek szájából hangzottak el a következő mondatok?

Na most aztán készítsd elő az összes Ruminit, mert ezt a tesztet csak az igazán felkészült rajongók fogják tudni helyesen megoldani!

tovább...