Home office a kulisszák mögött - 2. rész

Less be a Pagony dolgozóinak mindennapjaiba!

A hatalmas változásokat most mindannyian ugyanolyan intenzitással éljük meg. Ugyanúgy nem kapunk lisztet a boltban, nem léphetünk be a gyógyszertárba és maszkot húzunk tömegközlekedés előtt. Éppen ezért szerettük volna neked megmutatni, hogy hogyan is alakult át az életünk, mióta a boltokban nem fogadhatunk vásárlókat, és amióta szinte az egész hálózat home office-ra állt át. Ha szeretnéd tudni, hogy a bolthálózat marketingese, Kovács Andi mit csinál most, hogy a boltokat nem látogathatják a vásárlók, olvass tovább!


tovább...

Új Pagony-könyvek kicsiknek!

Itt vannak a legújabb Pagony könyvek

Ez a tavasz is nagyon színes nálunk, mert sok-sok kedvelt sorozatunk folytatódik újabb részekkel, most elsősorban a legkisebbek örömére.

Tarts velünk, mutatjuk az idei év bölcsiseknek-ovisoknak szóló tavaszi újdonságait!


tovább...

Home office a kulisszák mögött – 1. rész

Less be a Pagony dolgozóinak mindennapjaiba!

A hatalmas változásokat most mindannyian ugyanolyan intenzitással éljük meg. Ugyanúgy nem kapunk lisztet a boltban, nem léphetünk be a gyógyszertárba és maszkot húzunk tömegközlekedés előtt. Éppen ezért szerettük volna neked megmutatni, hogy hogyan is alakult át az életünk, mióta a boltokban nem fogadhatunk vásárlókat, és amióta szinte az egész hálózat home office-ra állt át. Elsőként a Pozsonyi Pagony törzsvásárlói fognak örülni, hiszen Laura, a bolt üzletvezetője-lelke-háziasszonya jelentkezik elsőként otthonról. Olvass tovább!


tovább...

Mozgás a négy fal között!

A karantént felnőttként sem egyszerű elviselni, hát még ha az ember gyerek, és az aktuális helyzet miatt nincs lehetősége órákig futkározni a parkban/oviban/suliban... Mindannyian tudjuk, milyen egy gyerek, aki mozogna, de a négy fal között rekedt. Nem nagy móka, de mi itt vagyunk, gondoltunk egyet és összeszedtük a boltjainkban fellelhető összes olyan játékot, amivel megmozgathatjátok magatokat otthon! Jelszó: nem bolondulunk meg!


tovább...

A legkedvesebb környezetbarát játékok

Új Little Dutch játékok érkeztek!

A Little Dutch-játékokat az első pillanattól fogva hatalmas rajongás övezi, és ez nem véletlen: fantasztikusan cuki, pasztellszínű csodák egytől-egyig, ráadásul környezetbarátak is (fából készülnek) és remekül fejlesztik a kicsiket. Amikor megjelentek a Pagony polcain, már írtunk róluk egy kis ismertetőt nektek, de most annyi izgalmas újdonság érkezett, hogy eljött az ideje egy második résznek!


tovább...

Segítünk választani, és ki is szállítjuk a csomagodat a boltból Debrecenben!

Mintha a boltban lennél - azonnali segítség a vásárláshoz

A Debreceni Pagonyban megszokott segítséget megkapod ebben a megváltozott helyzetben is. Keress minket telefonon, messengeren, mert mi most sem hagyunk segítség nélkül így is megadjuk, amit boltjainkban megszokhattál. Március 30-tól kérhetsz házhoz szállítást!


tovább...

Abszolút történelem – novellaíró pályázat eredményei és tanulságai

Wéber Anikó és Mészöly Ágnes laudációja

Regényt vagy novellát nehezebb írni? Miért szerette a két szerző ezt a pályázatot? Mit vettek figyelembe a díjazásnál? Olvass tovább, tudj meg mindent, a cikk végén pedig a nyertesek értékeléseit is megtalálod!


tovább...

Segítünk választani: hívj minket ajánlásért!

Mintha a boltban/Pagonyban lennél - azonnali segítség a vásárláshoz

A kedvenc Pagony-boltodban megszokott segítséget most megkapod a webes vásárláshoz is! Itt a lehetőség, keress minket telefonon vagy skype-on, mert mi most sem hagyunk segítség nélkül, így is megkapod azt az élő, azonnali segítséget, amit boltjainkban megszokhattál!


tovább...

Döntsd el te, hogyan folytatódjon Mészöly Ágnes regénye!

Most, hogy mindannyian így vagy úgy, de szobafogságban vagyunk, a Pagony és a Tilos az Á szerzői a lehető legkreatívabb módokon segítenek nekünk átvészelni a bezárva töltött időt.

Mészöly Ágnes, a Szabadlábon, a Darwin-játszma, a Hanga és Várkony-sorozat szerzője, és Az Emberek országa társszerzője például egészen különleges vállalkozásba kezdett: ő arra használja a szobafogságot, hogy megírja új, kamaszoknak szóló regényét, de úgy, hogy fejezetről fejezetre az olvasók döntik el, hogyan folytatódjon a regény!


tovább...