Varga Norbert

Képességfejlesztés lépésről lépésre
2017-01-26

Most egy olyan játékos tornával lepheted meg otthon a gyereked, amit tuti, hogy élvezni fog, miközben fejlődik az idegrendszere. A játékot a Kalimpacímű képességfejlesztő "tornasorokat" is hozó meseregényből választottuk, ha bevált, olvassátok el a bábfiú kalandjait és játsszátok is el! 

Készüljetek fel az iskolára, az iskolaérettségi tesztre feszültség nélkül!

Tovább olvasom...
"A mozgás a gyermek legtermészetesebb megnyilvánulási formája"
2016-12-13

Ha valakik, a Mocorgós fiúk tudják, hogyan kell játékosan fejleszteni a gyerekeket. Aki ismeri a programjaikat, egy életre megjegyezte magának Kalimpát, az esetlen, csupa szív bábfiút. A foglalkozás során felcsendülő dal örökre belemászik a gyerekek fülébe, arról már nem is beszélve, milyen ügyesen ragadják meg az ovisok fantáziáját, és egy játékos mese keretében milyen profizmussal fejlesztik a mozgásukat. 

Varga Norbert, a Mocorgó programok lelkes gyógytornásza számos kérdésünkre válaszolt a mozgásfejlődéssel kapcsolatban. Kattints az interjúnkra, és olvasd el, hogyan lehet mesésen felkészülni az iskolára.

Tovább olvasom...
Mese és fejlesztő mocorgás a bátor bábfiúval

A szerzőpáros nem csak a gyerekek szórakoztatásában és megmozgatásában járatos, hanem a történetmesélésben is. Végre itt van Stiglincz Milán első könyve, ami Varga Norberttel és Szabó Tamással, azaz a Mocorgó csapatának több éves tapasztalatával felvértezve egy rendkívüli könyv lett. Olyan mesét kaptunk, ahol a történet nemcsak szerethető karakterekkel, de egy sor játékos mozgással is kiegészül, sőt azzal válik teljessé.

Tovább olvasom...