Ördögbőr grófja - rettentő kalózmesék

Adamik Zsolt

Ördögbőr grófja - rettentő kalózmesék

Mészely Ilka illusztrációival

Bolti ár: 2450Ft
Kedvezményes ár: 2083 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2014
64 oldal, 170x222 mm, Kemény borító  

Ihaj-csuhaj-krucifix: jönnek a rettenetes hírű kalózok! Ott van mindjárt a borzasztó hírű Fekete Vész, aminek a kapitánya SivákMivák Károly. De Ördögbőr grófja is megéri a pénzét: nála nagyobb briganti nem élt a Vérvizeken innen, és a Nyugatholtágon túl semerre sem! És akkor az irtózatos, nagy szakállú Kiskartácsról még szó sem esett. Vagy Csipacsabi kincsesládikájáról. Vagy az hátborzongató Mélyvízi Kreccsenről, aki a mese végét őrzi. Róluk szólnak Adamik Zsolt összetéveszthetetlen hangú és különleges humorú kalózmeséi - van bennük minden, ami az igazi kalózhistóriákhoz kell, csak minden kicsit idézőjelbe tevődik: éppen ezért válnak nagyon emberivé és szerethetővé.

Ezt a könyvet 7-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Szerkesztő, újságíró, és egyre inkább meseíró is.
A 2013-as Aranyvackor első helyezettje és különdíjasa a Bibdeombi mesékkel, amit Hanga Réka rajzolt.
Az Ördögbőr grófja - Kalózmesék 2014-ben jelent meg tőle Mészely Ilka rajzaivala Pagonynál.
Nagyon szereti a mentateát, a kalózokat, a nyelvi játékokat. Imád világokat kitalálni és alakítgatni.

A szerző más könyvei

Cikkek

Vagány apák karácsonyi listája

Válogass a legszuperebb apás könyvek és játékok között!

2016. november 29. - Pagony cimkék: ünnep 

lMegmutatjuk, hogy ünnepelnek az apukák (és bár most sztereotip leszek, egy kicsit azért igaz is:) ), akik mindig kaphatóak egy jó kis heccre, szeretik a vicces meséket olvasni, szórakoztatni a családot, és szívesen játszanak mindig valami izgalmasat. Ebben a szemlében csupa olyan apás könyvet és játékot találsz, amiket érdemes beszerezni az ünnepekre, vagy az egyszerű hétköznapokra!

Apu mesél!!!

Könyvek apáknak

2015. június 4. - Hanna cimkék: szemle 3-6 5-8 

apuA Pagonynál úgy két-három éve találtuk ki, hogy keressünk olyan könyveket, amelyek kifejezetten az apa-gyerek kapcsolatból indulnak ki, az apákat hozzák helyzetbe meseolvasáskor, vagy akár csak a cselekmény során. Ezek nem alkotnak szorosan összefüggő sorozatot, csak kapnak egy szép pecsétet (kitűzőt is lehet kapni vele a Pagonyban, az igazán mesélős apukáknak!), hogy Apu mesél, és a hátlapon általában ajánljuk apáknak is olvasásra. Győri Hanna szemléje.