Balen Katya

Október, Október

Pagony Kiadó, 2023

232 oldal , Puha kötés

„Az erdőben lakunk, vadak vagyunk.”  Október az erdőben lakik az apukájával, és ez így van, amióta az eszét tudja. De a tizenegyedik születésnapján minden megváltozik. Apja lezuhan egy fáról, kórházba kerül, Október pedig kénytelen beköltözni az anyukájához Londonba.

Hogyan sikerül alkalmazkodnia a nyüzsgő nagyvároshoz, és a maga vadságával megtalálnia a helyét az emberek között? A lélegzetelállító regény minden érzékszervedre hatni fog a csípős októberi reggelekkel, a lobogó tűz illatával, a gumicsizma cuppogásával a sárban!  Október története megmelengeti az olvasó lelkét, miközben tele van kalandokkal! Tarts te is vad hősünkkel, fedezd fel magad, és fedezd fel a világot! 

Olvass bele!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3392 Ft
loyaltypoints17 törzsvásárlói pont
Kosárba
nextprev
Október, Október - 1. fejezet

Megérkezett a legújabb Abszolút könyv, egy lírai énkeresés, egy izgalmas kaland az erdőben és a városi vadonban, és egy gyönyörű történet a családról és a barátságról. Olvasd el az első fejezetet!

Tetszett az Ahol a folyami rákok énekelnek?

Tetszett az Ahol a folyami rákok énekelnek? Akkor íme a "kamasz változata", amit muszáj megismerned!

Szeretnénk neked bemutatni egy regényt, ami úgy tökéltes, ahogy van. Szívesen írnánk hogy, azonnal fogja és olvassa minden kamasz és szülő, aki nehezen illeszkedik be valahova, aki szeretne szabad és önfeledt lenni, aki szeretné jobban megismerni a természet működését, legyen szó emberekről, állatokról vagy egy olyan komplex organizmusról, mint a vadon. Olvassa, akinek elváltak a szülei és aki éppen válik, olvassa, akit ért már veszteség vagy szeretne felkészülni a következő elengedésre! Ez mind igaz is. De tiszta szívvel annyit tudunk mondani: olvassa mindenki, akinek van szíve, és szeret olvasni! Erő és mélység, kalandos lendület és megállított, fókuszált figyelem, elutasítás és kötődés gyönyörű hullámzása minden sora, amik kézen fognak a mélyebb önismeret és bölcsesség felé vezető úton.

Abszolút elgondolkodtató

Kiskamasz korban már annyi mindenről lehet beszélgetni a gyerekekkel, annyi mindenre nyitottak, és annyi minden érdekli őket! Ha olyan könyveket kerestek, aminek kapcsán elgondolkodhattok az olyan témákról, mint a természetvédelem, a feminizmus, a bullying, a teljesítménykényszer, a mesterséges intelligencia vagy az énkeresés és az identitás, akkor a legjobb helyen jártok! Olvassatok tovább!

Összes kapcsolódó cikk