Mészely Ilka

A MOME textiltervező szakán végzett Budapesten, de a grafika is nagyon érdekli. Már az egyetem alatt jelentek meg rajzai. Erdélyi származású illusztrátor, verses- és mesekönyveket is illusztrált több kiadónál. Könnyed, de biztoskezű, humoros és karakteres figurái rögtön megnyerik maguknak az olvasót. Rajzai kiválnak a festői gyerek-mese-rajzok közül, és vagány, lendületes stílust képviselnek.

Könyvei a Pagonynál:
Adamik Zsolt: Ördögbőr grófja - rettentő kalózmesék

Vadadi Adrienn: A 4-es metró
2021-08-22
#Ezt olvassuk

A nagysikerű 3 éves lettem! és 4 éves lettem! antológiák után most megérkezett a várva várt 5 éves lettem! vers- és mesegyűjtemény! A kötetben ismét a Pagony legkedveltebb szerzői mesélnek, ezúttal kifejezetten az ötéveseknek. Olvassátok el együtt Vadadi Adrienn történetét egy izgága kisfiúról, és egy szuper kirándulásról!

Tovább olvasom...
Kártyázz betűkkel!
2016-07-05

Ha már ismered a betűket, és szeretnél velük játszani, akkor ez a kártya neked való! Mert a betűk izgalmasak!

Négy betűkeverő-kavaró játék egyetlen dobozban. Rakosgasd a betűket, és alkoss belőlük minél több és hosszabb szót, hogy te nyerjél szókirakóban, betűrablóban, szókeverőben és csere-berében is!

A játék fejleszti a szókincset, a térbeli tájékozódást és a kombinációs képességet.

Tovább olvasom...
Élénk a fantáziám
2015-06-02
#Ezt olvassuk

Vadadi Adrienn könyve csupa derű: az Alma utca 22.-ben sok-sok gyerek lakik, akik együtt szerelnek tandemet, fociznak, beszélgetnek. Együtt nyomoznak Lajos kutya után és szelídítenek macskát.
Misi, aki a negyediken lakik, nagyon jó megfigyelő, ráadásul élénk a fantáziája: az ő szemüvegén keresztül látjuk a ház lakóit, a vagány Marosi testvéreket, a kicsi, aranyos Pirost, a megközelíthetetlen Kamillát, a veszekedős Csúnya nénit és a barkácsolós Elek bácsit.

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások