Pim és Pom kalandjai: Születésnap

Mies Bouhuys-Fiep Westendorp

Pim és Pom kalandjai: Születésnap

Bolti ár: 1990Ft
Kedvezményes ár: 1592 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2016
36 oldal, 180x115 mm, Kemény borító  

Pim és Pom a Kedves Hölgy kiscicái. Pim fehér, Pom fekete. Pim szeret mindent, ami izgalmas. Pom pedig megmenti vakmerő barátját, ha bajba kerül. Pimnek ma van a születésnapja! De hiába várta úgy a nagy napot, Pom és a Kedves Hölgy nem foglalkoznak vele. Hol maradnak az ajándékok, a torta, a vendégség? Csak nem megfeledkeztek róla?

Ezt a könyvet 2-5 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Két holland kiscica, a legkisebbek kedvencei.
 • Fiep Westendorp
  Pozsonyi Pagony Kft
  1992 Ft (-20%)
  2490 Ft
  Édes és tanulságos cicás mese Hollandia legnevesebb rajzolójától!
 • Fiep Westendorp-Mies Bouhuys
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990 Ft
  Pim és Pom a Kedves Hölgy kiscicái. Pim fehér, Pom fekete. Pim szereti a kalandokat és mindent, ami izgalmas. Pom inkább iskolásat játszana mindig, vigyáz a rendre, és megmenti vakmerő barátját, ha bajba kerül. Csak a gonosz unokahúgocskák ne volnának! De a Kedves Hölgy segítségével még egy rémes vendégség is jóra fordulhat.

Cikkek

Végre új Pim és Pom mesék!

Miért zseniális a Pim és Pom sorozat 6 pontban?

2016. augusztus 20. - Zsani cimkék: jó könyv Ezt olvassuk most 

Van két cicus, egy fehér és egy fekete. A Kedves Hölgy a gazdijuk, ami irtó jó, mert azon túl, hogy remekül bánik velük szeret sütni, főzni, meg egyáltalán, minden iszonyat nett az otthonukban. Csakhogy a Kedves Hölgynek van két unokahúgocskája: Saci és Timi. A kislányok pedig mindig a kellemesnél jobban szeretnék babusgatni a cicákat. Ez az alaphelyzete Fiep Westendorp Pim és Pom sorozatának. De mit is jelent valójában? Milyen tudattalan dolgokat mozgat meg? Milyen kiélhetetlen feszültségeket old fel a gyerekekben?

Új könyvekhez macskás recept

Falatozz Pimmel és Pommal finom halgombócos spagettit!

2016. augusztus 18. - Zsani cimkék: családi 

spagiIsmered Pimet és Pomot? A gazdijukat, a kedves hölgyet? Vagy az unokahúgocskákat? Most annak örömére, hogy két új kötettel gazdagodnak a történeteik megosztunk veled egy szuper macskás receptet! Hiszen az egyik új történetben VENDÉGSÉGBE jön Saci és Timi. Amikor pedig vendégek jönnek, nem árt egy kis finomsággal is készülni. A másik könyvben pedig tudod mi lesz: SZÜLETÉSNAP! Azt már gondolom, mondanom sem kell, hogy egy szülinap tele van szuper ínyencségekkel...

Főzz te is gyerekkel macskajó falatokat!