Szakács Eszter

Költő, ötvös és rajz szakon végzett. A pécsi Egyetemi Könyvtár könyvtárosa a rendszerváltás óta. Számos felnőtteknek szóló verseskönyve mellett gyerekeknek és kamaszoknak is ír. Az ókori mitológia elemeiből, a német, magyar népmesekincs motívumaiból épít újszerű, egyszerre békés és vidám meséket, jellegzetes karaktereket – okos, derék, igazi hétköznapi hős mindegyik, legyen királyfi vagy manóféle.
"Hagyom, hogy a regény megírja önmagát."
2022-11-09
#10+

Újabb kötettel bővült a Grifflovasok univerzuma. Szakács Eszter legújabb regénye ezúttal egy fantasztikus egyiptomi zsebuniverzumba repít minket. A szerzővel kutatómunkáról, az alkotás folyamatáról és még sok minden másról beszélgettünk. Olvass tovább!

Tovább olvasom...
Fantasztikus Egyiptom
2022-10-27 - Ninon
#10+

A szelek tornya, a Babilon és A nulladik zsebuniverzum után, egy újabb nagyszabású regénnyel bővült Szakács Eszter fantasy univerzuma. A Füstmágus című nagyregény, nem kötődik közvetlenül a Grifflovasok-trilógiához, így előzetes ismeretek nélkül is szuper élmény lesz. Tudj meg mindent az új kötetről! Olvass tovább!

Tovább olvasom...
A tolvaj
2022-10-27
#Olvasósarok

Figyelem, Grifflovasok-rajongók, megérkezett Szakács Eszter legújabb könyve, mely, bár önálló történet, de A szelek tornya, a Babilon és A nulladik zsebuniverzum világában játszódik. Ha még nem ismered a sorozatot, a Füstmágus szuper belépő lesz! Olvasd el az első fejezetet!

Tovább olvasom...

Sütihasználati beállítások