Szakács Eszter

A zsémbes királylány

Illusztrátor: Szimonidesz Hajnalka

Pagony Kiadó, 2024

56 oldal , Kemény kötés

Mindenki csak olyan munkát végzett, amit amúgy is szeretett; például vonatot vezetett, beteg állatokat gyógyított vagy meséket írt. Utána meg kikapcsolódásképpen társasozhatott, ugrálhatott trambulinon vagy gördeszkázhatott a parkban. Sehol a világon nem élt annyi boldog ember, mint abban az országban.

Vannak királyfik, akik néha félnek – és vannak királylányok, akik nem akarnak kedvesen mosolyogva arra várni, hogy egy királyfi feleségül vegye vagy megmentse őket. Szakács Eszter meséiben a királyfinak is szabad sírni, ha elkeseredik, és a királylány is legyőzheti a rettenetes borgót. A robotkirályfi lehet odaadóbb, mint bármelyik ember, a zsémbes királylány pedig igazán szívből szeretheti a királyfiját – akkor is, ha néha zsörtölődik!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3- 5 munkanap

Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
loyaltypoints19 törzsvásárlói pont
Kosárba
Lehet még újat mondani a királylányokról?

A királyi kórházban fehérköpenyes androidok dolgoznak. Amikor egy veszélyes szörnyeteg fenyegeti a várost, a király kinyitja a laptopját és körüzenetben kéri fel a kóbor hercegeket, hogy álljanak ki a rettentő rém ellen. A királylány a munkaközvetítőben keres új alattvalót magának. Aki azt hitte, hogy királyfiakról és királylányokról már nem lehet friss, modern hangnemben újat mondani, azoknak ajánljuk Szakács Eszter legújabb mesegyűjteményét, A zsémbes királylányt! Olvass tovább, és tudj meg mindent erről a szuper mesekönyvről!

Borgóbefogó királyfi vagy szegénylegény kerestetik

Aki azt hiszi, hogy királyfikról és királylányokról már nem lehet újat mondani, bátran olvasson bele Szakács Eszter legújabb mesekönyvébe! A négy mese tökéletesen kiegészíti egymást, legyen szó hörcsögfóbiás királyfiról, könyvtáros királykisasszonyról, vagy akár a címadó zsémbes királylányról. Ebben a cikkünkben az A rettenetes borgó című mesébe olvashattok bele!

Az Óperenciás tengeren is túl...

Csipkerózsika, Hamupipőke, legkisebb királyfi, Borsószem hercegkisasszony... A klasszikusok telis- tele vannak királyfiakkal és királylányokkal. És, valljuk be, nagyon sokszor ugyanaz történik velük: a királyfik elindulnak a nagy útra, megszelídítik a táltos lovat, megmentik a királylányt, kicselezik a testvéreiket vagy a gonosz boszorkányt, boldogan élnek, amíg meg nem halnak. A királylányok pedig változatos nehézségeket élnek át: macskává vagy hattyúvá változtatják őket, megmérgezik, elrabolják őket, boszorkányok és ördögfiókák barlangját takaríthatják egész álló nap, várva a megmentőjükre. Ezek a mesék jók és időtállóak, de jogos az igény, hogy felfrissítsük, vagy akár meg is fordítsuk ezt a felállást a mesékben is. Mutatjuk a legmenőbb királyfis és legvagányabb királylányos könyveinket!

Összes kapcsolódó cikk

Sütihasználati beállítások