Győri Zoltán

Győri Zoltán társasjáték tervező, előadó, vlogger, egy 5 éves kisfiú büszke édesapja. 2013 óta tervez társasjátékokat, főleg könnyedebb party-családi játék kategóriában, első játékai az Igen? és a Mensa-dijas Spicy a Gémklub kiadó gondozásában jelentek meg. Alkotó ember, feleségével Rékával 2017 óta vezetik a népszerű Mit Játsszunk? társasjátékos youtube csatornát és a legnagyobb hazai társasjátékos közösséget. A Pagony kiadónál rögtön két kooperativ (együttműködést kérő), családoknak készített társasjátéka jelenik meg: a Hupszi és a Herceg nyer, melyek nem csak a kisebbek, de a felnőttek számára is bőven tartogatnak kihivást.

Hupszi - Győri Zoli társasjátéka
2023-05-06
#Ezt játsszuk

Hupszi, egy két lábon járó szőrcsomó akár az Addams Family Hogyishívják kuzinjának is lehetne a másodkuzinja, de én ezt honnan is tudhatnám, csak alsós vagyok. De azt tudom, hogy Hupszi mindig vevő pár csínytevésre; legutóbb gondnok Jani bácsi kulcskarikájával kezdett hulahoppkarikázni a folyosó közepén, míg egy másik alkalommal a konyhás Gizi néni kötényéből épített sátrat magának. Még szerencse, hogy időben észrevettük, különben…

Olvasd tovább Szabó Máté a JEM magazin 2023. májusi számában megjelent cikkét!

Tovább olvasom...
Mindenki egyért!
2022-09-12 - Hanna
#Ezt játsszuk

Itt egy egyszerre agyégető, fejlesztő, de a tematikája miatt humoros játék, ami komplex, kis dobozban elfér és nagyon sokszor játszható! Tanuljatok bele játszva az algoritmizálásba! Ismerjétek meg Győri Zoltán A herceg nyer nevű játékát!

Tovább olvasom...
Hupszi!
2022-09-09 - Hanna
#Ezt játsszuk

Győri Zoltán legújabb kártyajátéka egy felejthetetlen kétfős, egymásra hangolódós játék, amit mindenki megjegyez, ha egyszer kipróbálta. A cél, hogy egymásra megvédjük a lebukástól a cuki kis szörnyikénket, aki nem lehetne velünk a suliban. A Hupszi megnyitja az intuíciót a játékostárs felé, miközben irtó vicces is! Vajon te kivel leszel a legjobb páros? Próbáld ki ezt a játékot és kiderül!

Tovább olvasom...