ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 3-7

Aino Havukainen, Sami Toivonen

Tatu és Patu, a nyomozók

Cerkabella Könyvek Kft., 2018

40 oldal, Kemény borító

SZENT HABAKUK, MINDENT ELFELEZTEK! Komlós Kornél bélszínjét, Komlós Fanni sminkjét, a Komlós bébi Baby slim fit farmerét, és most még Komlós Miki mobiltelefon-tokjait is! Ki kell deríteni, ki áll a háttérben, és erre csak a profik képesek, akiknek kötélből vannak az idegei. Tatu és Patu nyomozóirodát alapítanak, csinos álruhát öltenek, és beépülnek a Komlós Adél születésnapját ünneplő meghívottak közé, hogy a rejtélyes Felező nyomára bukkanjanak. Ki lehet ő? Hol bújkál? És miért felezi meg a dolgokat?

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2500 Ft
2000 Ft (-20%)

nextprev
Mesék, amiket egy életen át idézni fogsz

Mik egy végtelenül huncut ötéves kislány és a végtelenül tréfás anyukája kedvenc meséi? Olyan közös kedvencek, hogy a folyamatos a szópinpong van a két rajongó között: ki ismeri és ki szereti jobban a meséket, sőt mi több, ki tudja frappánsabban a váratlan pillanatokban előhúzni a megfelelő idézetet a tökéletes reflexióhoz. Vajon mik? Őszinte vallomás következik.

Tatu és Patu Budapesten

Ha igazi Tatu és Patu rajongó vagy, akkor szombaton olyan meglepetésben lehet részed, hogy nyugodtan átrakhatod a szülinapodat mostantól június 9-re!

További kapcsolódó cikkek...